Siema , Mam pytanie odnośnie aparatów nie znam się na tym totalnie chciałem kupić jakiś aparat używany do 1500 zł Chcę robić zdjęcia na jakiś wyjazdach np góry Myślałem o Olympus om-d em10 mark 2 Polecacie go ? Ewentualnie coś innego Pozdrawiam #fotografia #aparat #zdjecia
Lustrzanki, jak kolega wyżej, w dzisiejszych czasach nie polecam. Olympusy są bardzo fajnym sprzętem w tej półce cenowej, doświadczenia mam z tym raczej dobre. Możesz też popatrzyć na ofertę Panasonica w formacie m43. Można używać obiektywów Panasonic i Olympusa wymiennie więc masz dużą szklarnie do wyboru. W ogóle polecam m43 do takich rzeczy jak foto w górach, mają fajne teleobiektywy którymi sięgniesz daleko (tak fajnie działa mniejszy format sensora), a pewnie będziesz
zapuszkowane dekle nie zawodzą, tym razem babcia została pozbawiona obiadu, obiad dalo się dostarczyc tylko samochodem, tylko wybraną trasą [smuteczek] #poznan
Mega udany debiut, nie mogłem zrobić nic lepiej, nie mogłem być tego dnia wyżej, sprawiedliwie oceniony. Życiowa forma, waga 6kg większa niż 1,5 roku temu, czyli 4kg czystej masy mięśniowej dobudowane rocznie uśredniając.
Mam pytanie odnośnie aparatów nie znam się na tym totalnie chciałem kupić jakiś aparat używany do 1500 zł
Chcę robić zdjęcia na jakiś wyjazdach np góry
Myślałem o Olympus om-d em10 mark 2
Polecacie go ? Ewentualnie coś innego
Pozdrawiam
#fotografia #aparat #zdjecia