Wpis z mikrobloga

Będę robił objazdówkę po Andaluzji i został mi praktycznie jeden cały wolny dzień do zagospodarowania w Maladze. Warto zaliczyć Caminito del Rey czy może polecacie w Maladze jakieś nieoczywiste rozrywki albo jeszcze jakiś inny jednodniowy wypad z Malagi?
Jakbyście coś ciekawego do porobienia mieli w Sewilli, Granadzie albo Kordobie, to też zbieram pomysły. Atrakcje typu muzea, kościoły, pałace i tego typu rzeczy mam obcykane, więc raczej większość będę miał już wynotowaną, ale może macie jakieś mniej znane polecajki?

#andaluzja #hiszpania #podroze #malaga
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Clermont Ronda połączona z Setenil de las Bodegas. Droga Króla na pewno warto, ale tam chyba trzeba bilety z dużym wyprzedzeniem kupować (nie jestem pewien), Granada jako miasto taka sobie w porównaniu do Malagi, ale Al Hambra warto.
  • Odpowiedz
  • 0
@johny-kowalski: Wygląda fajniutko na zdjęciach, ale na ten jeden dzień chyba zdecyduję się na Caminito del Rey i już tego Jaen nigdzie nie wcisnę. Tak naprawdę to chyba żeby wszystko tam odkryć, trzeba by zrobić drugą objazdówkę, już nie Malaga-Sewilla-Kordoba-Granada, tylko po mniejszych miastach.
  • Odpowiedz