Wpis z mikrobloga

co jest z tym #ublock od paru dni na #chrome na #youtube przy włączaniu filmu na pare sekund zamula, tak jakby miała pojawić się reklama, na górze pojawia się tytuł reklamy i znika po paru sekundach i dopiero odpala film, trzeba jakiś filtr nowy dodać?
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@siodemkaxx masz ublock origin czy jakiś inny? Ogólnie YT ciągle coś kombinuje z reklamami, ja w ogóle przestałem oglądać na PC. A do tego uzywam Firefoxa a google niby przypadkiem psuje że FF gorzej działa xD

teraz tylko smartfon z vanced
  • Odpowiedz
@0caffe: @siodemkaxx ogólnie szukam przyczyny spowolnienia mojego lapka. sam instalowałem, lapek nowy od pół roku. Mam brave, i wiadomo, kilka - do 10 krat mam odpalonych yt. I po kilkunastu minutach tak zaczyna mi system zwalniać, obciążenie do 30% 2gb pamięci. Freezeuje tak bardzo, że muszę za pomocą klawiaturowego przycisku resetować, bo inaczej to się nie doczekam. Jak pracuje z da vinci razem z photoshopem i mam odpalona mozille
  • Odpowiedz
@siodemkaxx: @grafika_historyczna teraz jeszcze lepiej bo reklamy normalnie sie odpalają na chrome xD Dodatkowo chrome z jedną kartą yt potrafi zjeść 60% ramu z 16gb i zamulić kompa xD - te same filtry na ff działają bez problemu i nic nie zamula. Niezłe google co synergia swoich produktów jest bardziej g------a niż konkurencja od firefox mimo że specjalnie próbują zmusic uzytkownika na inną przegladarke xD
  • Odpowiedz