Przyjaciele z Polski! Wszyscy wiedzą, że Frostpunk to gra produkcji polskiej!
Można powiedzieć, że jestem ekspertem w tej grze. Grałem w nią aż 151 godzin i ukończyłem 81 osiągnięć. Teraz mogę się nazwać ekspertem od zimna i generatorów.
Słyszałem, że premiera Frostpunk 2 została opóźniona. Pojadę do siedziby 11 bit studios. Dajcie mi tę grę teraz. Weźcie moje pieniądze
Zasługują na te koreańskie pieniądze. Weźcie je natychmiast. Teraz. W przeciwnym razie, jutrzejsze wiadomości w Polsce będą brzmiały: 『Młody Koreańczyk wypowiada wojnę 11 bit studios w Warszawie』.
@vulcanitu: 10 złotych to około 3,000 wonów koreańskich. To około trzech niebieskich banknotów widocznych po prawej stronie ^-^ Polska jeszcze nie używa euro? Wspaniały, suwerenny kraj!
@Szenkes: Konfucjusz był chińskim wielkim człowiekiem, więc nie jest na naszych banknotach. Na koreańskich banknotach znajdują się tylko wielcy Koreańczycy.
ale 11 bits studio jak prawdziwi Polacy jebią Polaków na hajs.
@LisyBorsukiKunyJenotyWilkiRysie: Wygląda na to, że krajowe firmy zawsze najbardziej wyzyskują swoich własnych obywateli. Cena wyjściowa Samsunga Galaxy jest zawsze jedną z najwyższych w Korei^^
@josb515: Jak chcesz zagrać w dwójkę to co jakiś czas 11 bit studios robi nabór na testerów tej gry, obserwuj ich fanpage. Fajnie że tu trafiłeś, ja też bardzo lubię frostpunka :)
@josb515: ty lepiej powiedz o co chodziło że pani prezydent była we władaniu jakiejś sekty + z ostatnio jakiś grubas tysiace dziewczyn wykorzystał na telegramie? Ten doktor który oszukał cały świat w sprawie klonowania i pozyskiwał nielegalnie jajeczka kobiet dalej pracuje?
Wszyscy wiedzą, że Frostpunk to gra produkcji polskiej!
Można powiedzieć, że jestem ekspertem w tej grze. Grałem w nią aż 151 godzin i ukończyłem 81 osiągnięć.
Teraz mogę się nazwać ekspertem od zimna i generatorów.
Słyszałem, że premiera Frostpunk 2 została opóźniona.
Pojadę do siedziby 11 bit studios.
Dajcie mi tę grę teraz. Weźcie moje pieniądze
#ciekawostki #gry #game #korea
źródło: image
PobierzWeźcie je natychmiast. Teraz.
W przeciwnym razie, jutrzejsze wiadomości w Polsce będą brzmiały: 『Młody Koreańczyk wypowiada wojnę 11 bit studios w Warszawie』.
źródło: KakaoTalk_20240703_173150660_02
Pobierz@vulcanitu: 10 złotych to około 3,000 wonów koreańskich.
To około trzech niebieskich banknotów widocznych po prawej stronie ^-^
Polska jeszcze nie używa euro? Wspaniały, suwerenny kraj!
@Adam_pasztecik_czwarty: Ja też się nad tym zastanawiam.
Co mnie tutaj przyciągnęło?
@Szenkes: Konfucjusz był chińskim wielkim człowiekiem, więc nie jest na naszych banknotach.
Na koreańskich banknotach znajdują się tylko wielcy Koreańczycy.
@LisyBorsukiKunyJenotyWilkiRysie: Wygląda na to, że krajowe firmy zawsze najbardziej wyzyskują swoich własnych obywateli. Cena wyjściowa Samsunga Galaxy jest zawsze jedną z najwyższych w Korei^^
Siemka, kolego, masz może jakieś samotne koreańskie koleżanki?
@temokkor: Świetna informacja, bardzo dziękuję. Mówili, że Frostpunk 2 zmieniło się znacznie od beta testów. Chcę szybko zagrać( ͡° ͜ʖ ͡°)
@masz_fajne_donice: Chciałbym przekazać, że wykonaliście świetną pracę. Gry waszej firmy są niezwykle wysokiej jakości i bardzo interesujące.