Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@xyz_xyz: Plastelina, kredki i mazaczki to akurat narzędzia faktycznie wykorzystywane w pracy przy projektowaniu obecnego projektu. Zamiast czekać kilka sprintów aż będzie jakiś sensowny edytor lub męczyć się z jakimiś programami nieprzystosowanymi do tego zadania, można po prostu rozrysować wszystko kolorowo, ustalić co dany kolor oznacza, trzymać się konwencji, a potem tylko cykać fotki i już góra szczęśliwa, bo widzi progress, a potem przerzucić gotowe już wszystko w edytor i
  • Odpowiedz
@tiritto:

karteczki i mazaki do checklist bo dziury w pamięci - check
duża ilość na raz kubków z anime dziewczynkami - check
5l bańka po wodzie do sikania - check

• Odpowiedz
  • 0
duża ilość na raz kubków z anime dziewczynkami - check

@Krole: Wszystkie z Gamer Supps. Jak znasz jeszcze jakieś fajne źródło, to chętnie poznam. =D
  • Odpowiedz
  • 1
@Krole: Jako że wywołałeś kubeczki do tablicy, to jeszcze dorzucam. Te na dole nadal nieozdobione. Chciałem kupić sobie specjalnego boxa przezroczystego dedykowane pod nie, ale wszystkie out of stock nieustannie. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
tiritto - @Krole: Jako że wywołałeś kubeczki do tablicy, to jeszcze dorzucam. Te na d...

źródło: kubeczki

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@moj_wykopowy_login: Powiedziałbym, że oba. Pamiętam, jaki zajarany byłem, jak mi rodzice kupili sztywny piórnik z jakąś pseudo skórą. Oczywiście nie minęły 2 dni jak był cały w rysunkach.
  • Odpowiedz