@MordechajGajusz: Do tej armii go przyjmą bez problemu,nie musi przechodzić komisji wojskowej jak w Polsce. Kupa kasy na start ahoj przygodo,oraz darmowy transport do domu w cynkowej taksówce.
@MordechajGajusz: Swoją drogą RomanFanPolszy już nie jest fanem Polszy tylko Holandii. Jest Drama. Roman miał ból d--y o to, że patroni ubywają. Roman spakował się, wyprowadził sie do Holandii. Co wkurzyło Viacheslava Zarutskiego dając do zrozumienia, że zajawka na Polsze Romana była Fikcją a Sam Roman śmierdzi Onucą na kilometr. Wiecie to tak sam case co z Ukrainką która tworzyła kontent o Polsce, ściągnęła kasę na ściągnięcie jej siostry po
@MordechajGajusz: Sprecyzuję. Roman paszport zrobił sobie Rumuński. Następnie Roman zapoznał się z Viacheslavem. Panowie przez jakiś czas się lubili zapraszali się na wywiady itd. Viacheslav id samego początku ma postawę antyrosyjską, zerwał wszystkie relacje z Rosją jak i nawet ze swoją rodziną w Rosji. Wybrał on Polskę swoim sercem i czuje się Polakiem. Z czego często drwił sobie Roman śmiejąc się chociażby z silnego akcentu rosyjskiego Viacheslava. A widzowie Romana
@Towarzysz_Sobaka: ale ja to dawno pisałam że to onuca.Jeszcze przed wojną. Wystarczy prześledzić jego filmiki jak z wyższością patrzył na Ukraińców.Jak typowy rusek.Strasznie mi się to nie podobało.Jego nienawiść do ukrainy.Wybuchła wojna to stwierdził że przyhamuje bo na tym traci ale ludzie to wyczuli i mu komentowali nieprzychylnie.Subskrybcje uciekały , razem z kasą.Jego reakcja na wojnę.Coś się dzieje.Jak misza ta onuca.Jeszcze jedno.Ten rosjanin w Polsce postawił wszystko na jedną kartę
@Towarzysz_Sobaka: mi ten roman nigdy nie siadal czulem jakis fałsz u goscia. Pierwsze go nawet polubilem na filmiku u Bartka z bezplanu to pozniek mnie wkarwiala ta jego przepita facjata i wiem ze raz cos powiedzial że uznalem go za fałszywego goscia i od tej pory inaczej na niego patrzylem i przestalem ogladac (to jeszxze przed czasami wojennymi) Roman typowy kacapofil zapatrzony w ruskich a chce mieszkac na zachodzie. Dlatego
@Justyna16: tam było więcej krzywych akcji. Ja przez lata też go śledziłem i zastanawiałem się czy nie lawiruje, czy jego intecje są szczere. Pierwsza rzecz która wyszła to przeszłość ojca Romana. Wyszło, że w czasie kiedy moldawia próbowała się oderwać ojciec Romana Walczył po stronie sowieckiej.
Druga dość kontrowersyjna rzecz to fakt jak Roman marudził jakie te jego nadddniestrze jest złe a Jaka Polska super. Marudził na wszystko na homo sovieticus mentalność. Aż w końcu stworzył płaczliwy materiał jak to Bagiety skuli i posadzili go na dołek torturowali i oskarżali o agenturę n-------i i hu wie co jeszcze. Wtedy powiedział, że było to dla niego tak traumatyczne przeżycie, że nigdy tam nie wróci... po czym.wrocil nie raz. Zbiórka na ściągnięcie Vassiliego nie została transparentnie rozliczona Jak wyrabiaĺ sobie Rumuński paszport snuł marzenia by oprowadzać wycieczki po
@MordechajGajusz: michał jest po stronie ruskich? Jak go 10 lat temu oglądałem to coś tam im tłukł do przepitych łbów o armii czerwonej i wydawał się normalny
Dlatego jestem zdania ze takie kacapy nie powinni mieszkac na zachodzie, kopa w dpe i deport, a nie wywieszanie ruskiej szmaty znaczy flagi na mieszkaniu w Niemczech, Holandii itp (wiadomo w Polsce by dlugo nie powisiala)
@xxxmen: Poza Polską Wielka Brytania jest również antyrosyjską. I to nie jest świeża sprawa od dekad ruskie służby specjalne i MI6 toczą że sobą zaciekłe walki. Ruscy Oligarchowie spieprzają z Londynu bo mrozone są
Jest też wątek Viacheslava który jak stwierdził w komentarzach pod jednym swoich filmów, że Roman nie do końca jest szczery, boi się spojrzeć w twarz,Viacheslavowi i odpowiedzieć po czyjej jest stronie.
@Towarzysz_Sobaka: Romana nigdy nie ogladalem samego, tylko w kooperacji z bezplanu. Niestety na wschod od Bugu konczy sie cywilizacja, zasady i honor. Wiaczeslaw spoko. Mam nadzieje, ze nic nie o--------i, za duzo tu zarabia. Jeśli cos o--------i to jest
@Towarzysz_Sobaka: Dziękuję Ci dobry człowieku. Oglądałam Romana dawno, głównie z powodu jego lingwistycznych tematów. Nagrał nawet jeden filmik z Irańczykiem w Polsce jak byli na Podlasiu i opowiadali o językach mniejszościowych w Polsce. Czy też o subkulturze więziennej w Rosji pod wpływem Słowa Pacana. Interesuje mnie fenka - głównie, żeby rozumieć o co Rusom chodzi (Rus w śląskim pojęciu). Viacheslava szanuję za to co pokazuje i się tego nie wstydzi.
@Towarzysz_Sobaka: A nie do Tajlandii? Bo ona po filmach z polski, zaczela robic jakies vlogi z tajlandii (jak sie zyje, jak kupic mieszkanie), to sie kompletnie nie sprzedalo i wrocila do filmow "z polski", na neutralnych sicianach, gdzie wczesniej filmy albo byly z konkretnych lokacji, albo z Wilanowa.
Ja to sie zdziwilem, jak komarenko wrocil do polski, chyba nie sprzedal sie wystarczajaco w moskwie.
@lskx: był jeszcze Jeden Rusek probojacy wybić się na polskości Zoomer... prowadził kanał o rosyjskiej motoryzacji. Kiedyś na demoludach zrobił cross z paterem. Jak zaczęli chlać to pater się szybko napier€^*ił i dalej chciał rozpijać zoomera. Zoomem próbował dać do zrozumienia, że ma dość i nie będzie pił. A Pater dalej nalegał no bo z Ruskim trzeba pic do zgonu. I skończyło się tak, że zoomer dolewał paterowo swoje shoty
#raportzpanstwasrodka
Do tej armii go przyjmą bez problemu,nie musi przechodzić komisji wojskowej jak w Polsce.
Kupa kasy na start ahoj przygodo,oraz darmowy transport do domu w cynkowej taksówce.
Jest Drama. Roman miał ból d--y o to, że patroni ubywają.
Roman spakował się, wyprowadził sie do Holandii.
Co wkurzyło Viacheslava Zarutskiego dając do zrozumienia, że zajawka na Polsze Romana była Fikcją a Sam Roman śmierdzi Onucą na kilometr.
Wiecie to tak sam case co z Ukrainką która tworzyła kontent o Polsce, ściągnęła kasę na ściągnięcie jej siostry po
Roman paszport zrobił sobie Rumuński.
Następnie Roman zapoznał się z Viacheslavem.
Panowie przez jakiś czas się lubili zapraszali się na wywiady itd. Viacheslav id samego początku ma postawę antyrosyjską, zerwał wszystkie relacje z Rosją jak i nawet ze swoją rodziną w Rosji. Wybrał on Polskę swoim sercem i czuje się Polakiem. Z czego często drwił sobie Roman śmiejąc się chociażby z silnego akcentu rosyjskiego Viacheslava. A widzowie Romana
Pierwsza rzecz która wyszła to przeszłość ojca Romana. Wyszło, że w czasie kiedy moldawia próbowała się oderwać ojciec Romana Walczył po stronie sowieckiej.
Druga dość kontrowersyjna rzecz to fakt jak Roman marudził jakie te jego nadddniestrze jest złe a Jaka Polska super. Marudził na wszystko na homo sovieticus mentalność. Aż w końcu stworzył płaczliwy materiał jak to Bagiety skuli i posadzili go na dołek torturowali i oskarżali o agenturę n-------i i hu wie co jeszcze. Wtedy powiedział, że było to dla niego tak traumatyczne przeżycie, że nigdy tam nie wróci... po czym.wrocil nie raz.
Zbiórka na ściągnięcie Vassiliego nie została transparentnie rozliczona
Jak wyrabiaĺ sobie Rumuński paszport snuł marzenia by oprowadzać wycieczki po
@xxxmen: Poza Polską Wielka Brytania jest również antyrosyjską. I to nie jest świeża sprawa od dekad ruskie służby specjalne i MI6 toczą że sobą zaciekłe walki.
Ruscy Oligarchowie spieprzają z Londynu bo mrozone są
@Towarzysz_Sobaka: Romana nigdy nie ogladalem samego, tylko w kooperacji z bezplanu. Niestety na wschod od Bugu konczy sie cywilizacja, zasady i honor. Wiaczeslaw spoko. Mam nadzieje, ze nic nie o--------i, za duzo tu zarabia. Jeśli cos o--------i to jest
Czy też o subkulturze więziennej w Rosji pod wpływem Słowa Pacana. Interesuje mnie fenka - głównie, żeby rozumieć o co Rusom chodzi (Rus w śląskim pojęciu).
Viacheslava szanuję za to co pokazuje i się tego nie wstydzi.
@Towarzysz_Sobaka: A nie do Tajlandii? Bo ona po filmach z polski, zaczela robic jakies vlogi z tajlandii (jak sie zyje, jak kupic mieszkanie), to sie kompletnie nie sprzedalo i wrocila do filmow "z polski", na neutralnych sicianach, gdzie wczesniej filmy albo byly z konkretnych lokacji, albo z Wilanowa.
Ja to sie zdziwilem, jak komarenko wrocil do polski, chyba nie sprzedal sie wystarczajaco w moskwie.
https://www.youtube.com/watch?v=SQKID-8Bc4s&ab_channel=TattiNizovaya