Wpis z mikrobloga

Przyjęli mnie do tego szpitala co wczoraj pisałem i jestem jeszcze bardziej załamany. Musiałem podpisać zgody, że zgadzam się by w razie czego wyciągnęli mi jelito i moczowody na zewnątrz przez brzuch i możliwe, że do końca życia będę się musiał załatwiać przez brzuch. Normalnie leżałem na łóżku we łzach.
Nie wiedziałem, że tak się w ogóle da, a dziś się dowiedziałem, że jest szansa i to wcale nie taka mała, że mnie to spotka.
Nigdy nie chciało mi się jakoś bardzo żyć ale jak tak by wyszło to mi się całkiem odachce. Od takiego leżenia i myślenia to w #depresja można wpaść.
Jutro z samego rana mam operacje. Jak się wybudzę to może napiszę czy się udało. Chyba, że się nie uda to nie wiem co że sobą zrobię. Psycha mi już siada po woli
#przegryw #medycyna #gownowpis #zalesie #szpital
kamilek123 - Przyjęli mnie do tego szpitala co wczoraj pisałem i jestem jeszcze bardz...

źródło: 17199426825844506069677808622267

Pobierz
  • 42
  • Odpowiedz
@kamilek123: tylko dokument, to sie daje do podpisanie "na wszelki". dodam, ze moj ojciec mial zabieg i przestal trzymac mocz. po pol roku wszystko wrocilo, czasem jak siedzi to poleci ale jak stoi to trzyma elegancko (albo na odwrot, nie pamietam), wiec zawsze trzeba zacisnac zeby i #!$%@? do przodu, bo "prz3jeb4ne" zaczyna sie w twojej glowie, i tam moze sie skonczyc
  • Odpowiedz