Wpis z mikrobloga

@powsinogaszszlaja: Głupoty gadasz. Czytaj ze zrozumieniem. Oni dobrze znają te grzyby. Ja też a jednak dziś jak sobie o nim przypomniałem to wpisałem w neta by zobaczyć przepisy na potrawy i okazało się, że są lepsze sposoby by go zjeść niż ja znałem.
  • Odpowiedz
@powsinogaszszlaja: No i dalej głupoty gadasz. A kto nie szuka porad w necie. Np. jak przyrządzić kurczaka którego ktoś jadł tak i tak a teraz po przeczytaniu nowego posta dowiaduje się, że można rozebrać go z mięsa w lepszy sposób. No i co niby w tym złego? Spadaj gościu bo #!$%@?. A grzyb jest jak najbardziej jadalny a oni tylko dowiedzieli się, że lepiej usunąć te igły. Naucz się czytać
  • Odpowiedz
@POPCORN-KERNAL: Nie robię żadnych flaków z sarny ale nie ma lepszego grzyba chyba na całym świecie do wysuszenia i stosowania jako aromat grzybowy, składnik sosów, zup. Jest silny i bardzo wyjątkowy, mniam.
Jesli ktoś gotuje to szczerze polecam mieć go w kuchni.
  • Odpowiedz