Wpis z mikrobloga

Po ukończeniu dynamicznego życia studenckiego w wielkim ośrodku zmieniłem miejsce zamieszkania na jeszcze większy ośrodek z potężnym rynkiem matrymonialnym. Generalnie mam tutaj kolegów, mam koleżanki, miałem te +200 par na #tinder w kilka miesięcy, pracuję w "prestiżowym" miejscu, latam co chwilę za granicę. No ale oczywiście, mimo że już nie tak daleko mi do 30, nadal nigdy nie zaruchałem xD Stąd moje pytanie, czy ten #seks w ogóle istnieje czy to jakaś miejska legenda? A jeśli istnieje, to jak to jest możliwe, że ludzie go osiągają? Jakaś instrukcja do tego jest? Zaraz zostanę słynnym magikiem - i to nie jako miras #przegryw z piwnicy z zadupia, a norman z wojewódzkiego. To dopiero osiągnięcie!
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Reflexiej123: Mając tyle par wystarczy tylko być wytrwałym w najgorszym wypadku a w najlepszym po postu pójść z jakąś dziewczyną na miasto zjeść coś, wypić i później zaprosić na heheherbatkę. Pierwsza randka lub randki mogą być trochę sztywne z racji twojego braku obycia i trochę pewnie kompleksów czy innych barier psychologicznych, ale to z czasem przeminie. Dużo też zależy od tego na co się nastawiasz a nawet bardziej od tego
  • Odpowiedz