Aktywne Wpisy
Krolowa_Nauk +398
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
lakukaracza_ +101
#powodz Serce pęka
Czyli wychodzi na to, że : pracuj, żyj, twórz rodzinę, bądź normalny, płać podatki.
Dla interesu Państwa nie ma znaczenia płacz freethinkerów wiecznych singli z piwnicy, wannabe inwestorów. Liczą się rodziny, pracujące rodziny, napędzające gospodarkę.
Baaaaaaaaaaaaardzo gorzka pigułka prawdy dla niektórych na tagu.
Panstwo pomaga w zapewnieniu miejsc do zakladania rodzin. Co nie podoba się incelom i rentierom.
@PanieAreczku: no kto by pomyślał że rodzina z dziećmi jest ważniejsza dla państwa i gospodarki niż jakiś programista 3k ^____^
Gospodarka sie rozwija dzieki kredytowi. Dzieki temu ze ludzie sie buduja, ceny rosna. Jest to hossa. Idealna sytuacja dla wszystkich