Wpis z mikrobloga

@mazut_kluczowy: To tez nie jest do końca odpowiednie podejście, szczególnie na początku kariery. Bardzo rozwinąłem swoje umiejętności łapiąc się zadań spoza moich obowiązków co (mam nadzieje) zaowocuje w przyszłości, chociażby taki Excel który u mnie leżał.
  • Odpowiedz
dzięki takim szef potem nie ma nawet sekundy potrzebnej na zastanowienie kto będzie miał [..] dostać podwyżkę

@Cernold: Podwyżkę dostanie ten kto do tego szefa pójdzie po tą podwyżkę. Sam z siebie żaden polski szef nie daje takich rzeczy,
  • Odpowiedz
żyj dalej w swojej bańce :)

@mazut_kluczowy: Bańce? XD Żaden szef nie da ci podwyżki, chyba że widzi, że jak tego nie zrobi to się zwolnisz i pójdziesz gdzieś indziej. Ciekaw jestem w jakiej branży robisz, że masz tak spaczone pojęcie jak to działa.. niczym jakiś polityk bez pojęcia o otaczającym go świecie.
  • Odpowiedz
@Przegrywultimate dobra trochę mieszamy wątki. Nikt nie pisał o szczytach zarobkowych... przecież zawsze się od czegoś zaczyna. No i są różne definicje biedactwa...

Generalnie lepiej się starać niż być leniem i narzekać czemu jest tak źle.
  • Odpowiedz
@robert5502 ja jestem w pracy gdzie jest nacisk (na moim stanowisku) aby wykonywać tylko swoje obowiązki i nie iść na inne działy z pomocą nawet gdy trafi się cały dzień o----------a ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz