Wpis z mikrobloga

62,90 zł za burgera tylko polacy dają się tak r00chać na ceny dodajmy do tego "kraftowe" słowo które jest kalką z języka angielskiego bo wtedy brzmi bardziej "bogato" no i mamy ceny jakie mamy dorzućmy do tego espresso za 20 zł i nie ma już biedackiej dniówki.

#polska #jedzenie #fastfood #p0lak #inflacja #bekazpodludzi #oswiadczenie
120DniSodomy - 62,90 zł za burgera tylko polacy dają się tak r00chać na ceny dodajmy ...

źródło: obraz_2024-06-30_124644424

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@120_Dni_Sodomy: No to jak masz dniowke 100zl o nie idziesz na burgera za 60 dych proste. W zasadzie to o to chodzi z ta cena by nie chodzili tam ludzie z biedackimi dniowkami czy madki polki z babelkami.
  • Odpowiedz
No to jak masz dniowke 100zl o nie idziesz na burgera za 60 dych proste. W zasadzie to o to chodzi z ta cena by nie chodzili tam ludzie z biedackimi dniowkami czy madki polki z babelkami.

@oddalenie: Myślałem, że to jest skorelowane z jakością. Ale jak piszesz, że ludzie więcej zarabiający mogą jeść byle co, byle nie jeść z biedakami, to nie mam pytań ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@120_Dni_Sodomy: w Kato są jeszcze miejsca gdzie można fajnie zjeść i nie kosztuje to milionów monet. Ostatnio w stacji bejrut byłem to jakoś za 4 dyszki miałem cały talerz jedzenia, które ciężko było zjeść na jednym posiedzeniu. A miłym gestem był gościu częstujący każdego herbatka
  • Odpowiedz