Wpis z mikrobloga

Nie ma czegos takiego jak #przegryw jest tylko lenistwo. Czy widzieliscie kiedys wpis przegrywa o tym jak czyta ksiazke, albo uczy sie np programowania aby szukac lepszej pracy? Widzieliscie wpis o tym jak przegryw cwiczy aby lepiej wygladac? Albo ze zbiera kase aby pojsc do dentysty czy ortodonty? Albo ze robi sobie smaczny posilek, niskokaloryczny bo sie odchudza?
Nie, bo nie ma takich wpisow. Sa wpisy o jedzeniu chipsow, piciu piwa, graniu w gierki albo lazeniu po lesie. Przegryw nie podejmuje nigdy zadnej inicjatywy aby sie rozwijac i to jest ich problem, lenistwo
  • 129
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czy widzieliscie kiedys wpis przegrywa o tym jak czyta ksiazke, albo uczy sie np programowania aby szukac lepszej pracy? Widzieliscie wpis o tym jak przegryw cwiczy aby lepiej wygladac? Albo ze zbiera kase aby pojsc do dentysty czy ortodonty? Albo ze robi sobie smaczny posilek, niskokaloryczny bo sie odchudza?

@AlaskanskieRodeo: Tak, mnóstwo.
  • Odpowiedz
Czy widzieliscie kiedys wpis przegrywa o tym jak czyta ksiazke, albo uczy sie np programowania aby szukac lepszej pracy? Widzieliscie wpis o tym jak przegryw cwiczy aby lepiej wygladac? Albo ze zbiera kase aby pojsc do dentysty czy ortodonty?

tak; co wiecej, tylko dlatego ze nie ma takiego wpisu to nie znaczy ze ktos tego nie robi
@AlaskanskieRodeo:
  • Odpowiedz
Siłka 3 razy w tygodniu
Uczę się SQL'a
W tym roku 24 książki za mną (ale jako relaks)
Lubię gotować

A wieczorami, wieczorami to mam myśli "magiczne"
  • Odpowiedz
@Mirkwood: @kuroszczur poczekam z tydzień i jeśli znajdę trochę czasu, żeby przescrollować mirko to was zawołam. Zobaczymy czy wpisy o dokształcaniu się i pracy nad sobą będą stanowiły chociaż procent na tym obrzydliwym tagu #przegryw ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
Albo ze robi sobie smaczny posilek, niskokaloryczny bo sie odchudza?

@AlaskanskieRodeo: ja miałem niskokaloryczne posiłki przez większość dzieciństwa bo stary wydawał pieniądze na a-----l

ale wiadomo, jestem leniwy dlatego mam trzy zakłady pracy w promieniu 15 kilometrów, a w powiatowych dają takie umowy o pracę, że po konsultacji na wykopie piszą że bait xddd

wysrywy 0skarka co mieszka na zadupiu tzn. cztery przystanki tramwajem do centrum warszawy xd
  • Odpowiedz
Czy widzieliscie kiedys wpis przegrywa o tym jak czyta ksiazke, albo uczy sie np programowania aby szukac lepszej pracy? Widzieliscie wpis o tym jak przegryw cwiczy aby lepiej wygladac? Albo ze zbiera kase aby pojsc do dentysty czy ortodonty? Albo ze robi sobie smaczny posilek, niskokaloryczny bo sie odchudza?

@AlaskanskieRodeo: oczywiście, że nie. przegrywy jedyne co robią to gniją w realu i narzekają w necie.
  • Odpowiedz
@Bardzo_Suabe_Rymy: wystarczy nie tagować #przegryw skoro jedyne twoje doświadczenia z życiem na zadupiu w rodzinach z problemem alkoholowym, w skrajnej biedzie to chłopski rozum xd

jedni nienawidzą starych za to, że przez miesiąc jedli mleko z chlebem, drudzy ze chcieli komputer za 10 tysięcy za dostali taki za 7 xd i ci drudzy przychodzą wyśmiewać tych pierwszych

wy 0skarki to szkoły pokończycie a dalej chętni do gnębienia jesteście
  • Odpowiedz