Wpis z mikrobloga

Jest coś gorszego niż jak kupujesz napój, który NIE jest sugar-free i okazuje się, że smakuje jak g---o, odwracasz a w składzie oprócz cukru jest acesulfam K, aspartam albo sukraloza? Już wolałbym żeby było mniej słodkie niż żeby było z tymi ohydnymi słodzikami. Pepsi jest aktualnie niepijalna, Coca-Cola się ostała chyba ale boję się, że też wkrótce upadnie i nie będzie nic dla ludzi, którym słodziki (delikatnie mówiąc) nie smakują.

#jedzenie #napoje #cola #pepsi #cocacola #zywnosc #cukier #niewiemjaktootagowac #zalesie #slodziki
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@niedorzecznybubr: dokładnie, kiedyś zawsze byłem fanem pepsi, cola mi nie smakowała, ale odkąd zaczęli pakować ten ohydny słodzik do zwykłej wersji to przerzuciłem się na cole. Nie wiem dlaczego oni to robią bo jakoś monstery pije głównie te bez cukru i tam posmak słodzika nie przeszkadza, ba jest wręcz niewyczuwalny a cola zero i pepsi max smakują jak pomyje, po wypiciu zostaje taki okropny posmak w ustach. Gdyby słodzili tym
  • Odpowiedz
@niedorzecznybubr:

Masakra z tymi napojami. Teraz pepsi jest niepijalna (czy ta z lidla/biedronki czy ta z malego sklepu - nie sa takie same jak cos) a coca cola mam wrazenie ze coraz gorsza. Otwieram butelke i mam wrazenie ze juz jest wygazowana ;/
Kiedys uwielbialem stare cherry coke ale nawet pepsi czy cola smakowaly zaje.. a teraz tych nie da sie pic juz. Kupuje rzadko ale chyba wogole zrezygnuje z
  • Odpowiedz