Aktywne Wpisy
konstanty400 +58
To jest k---a tragedia ...
Ten caly czlowiek ktory probuje dojechac Owsiaka nie przedstawil nic, co by bylo zgodne z jego przekazem. Ale to nie jest najgorsze. Najgorsze ze ludzie maja w dupie fakty, dowody, oni wiedza swoja, ba, oni juz wiedzieli to wszystko wczesniej. Ja p------e z jakimi troglodytami przyszlo nam zyc.
Najgorsze ze ci ludzie uwielbiaja taki content i republike. Nikt nie weryfikuje tych informacji. Liczy sie ze jakis redaktor cos powiedzial,.
Ten caly czlowiek ktory probuje dojechac Owsiaka nie przedstawil nic, co by bylo zgodne z jego przekazem. Ale to nie jest najgorsze. Najgorsze ze ludzie maja w dupie fakty, dowody, oni wiedza swoja, ba, oni juz wiedzieli to wszystko wczesniej. Ja p------e z jakimi troglodytami przyszlo nam zyc.
Najgorsze ze ci ludzie uwielbiaja taki content i republike. Nikt nie weryfikuje tych informacji. Liczy sie ze jakis redaktor cos powiedzial,.

źródło: temp_file5527727803349477533
Pobierz
marekrocki2 +130
Niestety, ale jeśli Demokraci nie zamienią Bidena na kogoś innego, to przejebią to z kretesem. Ten człowiek ma jakąś demencję i jest niezdolny do sprawowania tego stanowiska. 4 lata temu tak nie wyglądał, był dużo bardziej żwawy, ruchliwy, błyskotliwy i wyglądał lepiej, dzisiaj wygląda jak Walter z puppet show Jeffa Dunhama, albo i gorzej...
#biden #trump #wybory #usa #polityka
źródło: obraz
PobierzA jakiś młodszy 50 latek, to już będzie chciał sam podejmować decyzje.
Tyle że z drugiej strony to w tym wypadku ani jeden ani drugi nie jest dobrym wyborem.
Biden z demencją powinien sobie zamieszkać gdzieś w chatce w górach, a Trump jest tylko trzy lata młodszy. I też nie sprawia wrażenia zbyt sprawnego intelektualnie.
@Matpiotr: ja sie w ogóle dziwie, że oni mając aż tylu polityków do wyboru, wybrali dwóch dzadów, z których jeden jest przestępcą czekającym na wyrok, a drugi jest ledwo ruszającym się starcem z demencją.
Jedyną szansą dla Bidena jest to że Trump nie zmobilizuje też jakoś szczególnie republikanów, i na obu będzie głosował tylko beton.
Kraina hamburgerów ma trochę problem z wyborem i jestem znowu ciekawy kto wygra
Po jednej mamy trumpa którego nie którzy nie lubią. Nie był zły ale po akcji z kapitolem i nie pewnym podejściem do wojny z ruskimi to dla nas nie wydaje sie dobrym wyborem. Coś tam jeszcze za nim się ciągnie no i też
Żeby wziąć w debacie udział trzeba mieć w sondarzach min. 15%, startuje w tych wyborach jeszcze Kennedy, ale on ma chyba 13 czy 14 i w tej debacie we wrześniu już powinien wziąć udział.
Kennedyemu to już dawno peron odjechał, całe szczęście, że mu zabrakło tych procentów, bo to by był istny cyrk.
Śmiejemy się z popisu ale w wielu miejscach jest tak ze od lata dwie partie tylko walczą. W usa to trwa dosyć długo xD
@Janusz_Lubikwasa Trochę dziwne tam mają zasady ale z drugiej strony tak to by na debacie