Aktywne Wpisy
reventon +670
Mamy najfajniejsze #wszystkichswietych #1listopada w Europie jeśli nie na świecie, i nawet z tym nie dilujcie. Mimo że od lat nam wmawiano że powinniśmy się wstydzić "smutnego" święta, bo przecież gdzie indziej się tak świetnie bawią na #halloween...
Pod koniec tygodnia miałem kilka okazji rozmawiać o nadchodzącym weekendzie z ludźmi z całej Europy i nikt nie mógł uwierzyć, że zdjęcie grobów które pokazywałem, to prawdziwy obrazek
Pod koniec tygodnia miałem kilka okazji rozmawiać o nadchodzącym weekendzie z ludźmi z całej Europy i nikt nie mógł uwierzyć, że zdjęcie grobów które pokazywałem, to prawdziwy obrazek
grzes1290 +202
#alkoholizm
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
No i stąd pytanie, bo przecież na logikę to musi działać też na odwrót - ale ja po prostu nie znam żadnego facet, który były z 10-15-20 lat starszą kobietą i tak samo nie znam kobiety, która byłaby z tak znacząco młodszym facetem. Ale muszą być przecież faceci, którym imponują starsze kobiety i też mają "zaburzenia" że szukają matki w związku, która im będzie zapewniać poziom życia i będzie opiekuńcza dla nich. I tak samo kobiety, które fantazjują o młodych facetach, którzy ich porządają, dla których może być "mamą". I tak jak w tamtej relacji - raczej są to kobiety, które coś w życiu osiągneły, mają hajs, firmy, kariery i też chcą sobie tym "kupić" młodszego faceta. No bo to cały czas jest zaburzenie z obu stron. Tak samo jak młode laski fantazjują o tym żeby nazywać faceta swoim daddy, tak kobiety też muszą fantazjować o byciu "mamuśką" dla kogoś.
Znacie takie pary? Moja była mówiła że jest mnóstwo starszych kobiet, które podrywają młodszych, chcą im fundować życie i być dla nich mamą. Tylko ja takich nigdy nie spotkałem xD
#zwiazki #psychologia #m--f #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw
Jakiś czas temu próbowałem poderwać kobietę starszą ode mnie o 10 lat.
- Ładna, zadbana, nie wyglądająca na swój wiek, ciało wysportowane takie że u kobiet w moim wieku takie spotkać to jak wygrać w totka (jestem po 30tce)
- Ciekawa, z pasją, ambitna i z poglądami podobnymi do mnie, własną dobrą pracą i biznesem (freelancerką) na boku
- Prawie pełnoletnia córka z małżeństwa, które się zakończyło się po długim
Jeżeli 48 letni facet ma 24 letnią laskę i jest ona głupia, to ją poprosi, żeby przy jego znajomych nie mówiła zbyt wiele, ale towarzysko będzie akceptowana.
Jeżeli 48 letnia kobieta ma 24 letniego faceta i jest on głupi, to nigdzie się z nim nie pokaże przed znajomymi, tylko sprawa zamknie się w wynajmowanym na
@JEST-SUPER: to dobrze bo będziesz to sobie musiał wyobrazić, takie rzeczy się nie zdarzają w życiu, co najwyżej opowie coś koleżankom.
Nie mają czego zazdrościć, bo jeżeli ten 24 latek nie potrafi prowadzić błyskotliwej rozmowy na poziomie tych 48 latek, to wyjdzie raczej żenada, a nie ciekawe spotkanie.
48 latka jeżeli chce tylko seksu z młodym byczkiem to ma na pstryknięcie palcem
Baba wygląda na swój wiek, a w zasadzie to wygląda jak moja matka, która jest od niej jeszcze 15 lat starsza. Baba jest p----------a i ma równie p----------e już dorosłe dzieci z patologicznymi ciągotami (jedno w więzieniu, drugie wychodzi i wraca (i nie, nie za podatki czy inne oszustwa skarbowe).
Ale nie wiem czy to dobry przykład, bo
@JEST-SUPER: To zależy co masz na myśli. Bo dla wykopków znacznie starsza kobiet to jest jak facet ma na przykład a ona 28 XD