Aktywne Wpisy
belfegorrrr +608
#sasiedzi nie wiedziałem, że powoduje wzajemną dezorganizację parkując na ogólnodostępnym miejscu na parkingu wspólnoty xd
gymw8nhnzd +107
Izuniu (@izadamczyk #izadamczyk #izaadamczyk Iza Adamczyk) to jeszcze raz ale powoli:
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Pytanie do ekspertów: jaki gaz powinienem przy sobie mieć by móc się obronić przed napastnikiem? Czy taki gaz potrafi obronić też np. przed groźnym psem?
#samoobrona #gazpieprzowy #pytanie #pytaniedoeksperta #dwapatusysiepobily
@proxd: Jaki gaz? Po prostu gaz.
Jak ktoś jest nacpany albo nabuzowany to niewiele wszystko pomoże.
Są sytuacje, gdzie policja ładuje kilka kulek 9mm w chłopa a ten dalej idzie bo mu adrenalina skoczyła kilkukrotnie
osobiscie dostalem kiedys gazem co mnie tylko bardziej w------o i podkrecilo
Chyba można rozważyć jeszcze paralizator a potem to już tak jak każdy instruktor powiedział:
S P I E R D A L A N I E
W tym wypadku jakby gaz zadzialal to byc moze wygladalo by to inaczej