Aktywne Wpisy
Batonoski +110
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
KjatanSveisson +225
#kanalzero #bekazprawakow #stanowski
Czekaj, czekaj XD czy prawaki które codziennie wrzucają po kilka zmyślonych historii i manipulacji to jest git, a jak raz lewa strona się pomyliła (gdzie w pełni miała w sumie prawo do tego) to będzie katowanie tematu do porzygu?
"Dla Prawaków z głównej fakenews to po prostu kwestia biologiczna, naturalna - wykopanie jak wykopanie. A dla neuropy? Dla neuropy to tragedia, to dramatyczne
Czekaj, czekaj XD czy prawaki które codziennie wrzucają po kilka zmyślonych historii i manipulacji to jest git, a jak raz lewa strona się pomyliła (gdzie w pełni miała w sumie prawo do tego) to będzie katowanie tematu do porzygu?
"Dla Prawaków z głównej fakenews to po prostu kwestia biologiczna, naturalna - wykopanie jak wykopanie. A dla neuropy? Dla neuropy to tragedia, to dramatyczne
A Wy, wyborcy Konfy, jeszcze macie czelność nazywać wyborców KO pelikanami XDDDD
#bekazkonfederacji #bekazpisu #sejm #polska #polityk #polityka
@Nobody32: Już jutro ziomeczku mówię ci. Pewniaczek na 100%. Tym razem się uda !one!!!on!111
@Nobody32: to w zasadzie byłby komplement dla wyznawców rudego
@Programista500plus: Jutro to nie, bo jeszcze razem nie mają wymaganej większości i nigdy nie mieli. Za to na poziomie samorządowym współpracują w wielu ważnych miejscach.
@Programista500plus: ciekawe czy też będziesz tak elokwentny, jak Ci jutro Wipler wywinie jakiegoś fikołka ( ͡~ ͜ʖ ͡°) ps. o czym my gadamy, już odstawiają balanciagę xD
@Nobody32: dostałem flashbacków z 2022. Co prawda zagłosowali za kumplem zi0bry do TK*, ALE ZAGŁOSOWALI PRZECIWKO innym rzeczom, więc nieważne
*to ten jakiś Bogdan ze screena
@zachariasz-grundbaum: ojoj to tak samo jak banda rudego( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czego nie rozumiesz lewagu( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kto z koalicji głosował przeciw rozliczeniom, że nagle głosy konfederacji
@Nobody32: @Imperator_Wladek @Programista500plus A jak głosowali przeciwko pozbawieniu immunitetu Wielgus czy innemu Nitrasowi z Lewicy to wtedy byli w koalicji z lewicą? A tam różnica za i przeciw była kilka głosów.