@ATAT-2: nie wiem jakie są standardy, nigdy nie byłem fizycznie na rajdzie. Jak ktoś zostanie potrącony to jego problem, kierowcy i pilotowi się nic nie stanie. Kiedyś nie mięli z tym problemu.
@ATAT-2 ależ mnie to wku*wia że takie bydło robi problemy zarówno dla kierowców, jak i normalnych kibiców, normalnie gotuję się w środku i masz rację że pewnie prędko wrc tu nie wróci
Jak ktoś zostanie potrącony to jego problem, kierowcy i pilotowi się nic nie stanie.
@r5678: No nie, jak ktoś zostanie potrącony to problem jest kierowcy, pilota, organizatora, safeciarza obok. .zaczyna się śledztwo, w mediach informacja, że załoga ta i ta teamu tego i tego zabiła / uszkodziła postronną osobę, nagonka na rajdy
Rajd przerwany, setki tysięcy dolarów w błoto, tracą zespoły które walczą o punkty i miejsce, tracą sponsorzy, tracą
@ATAT-2: Byłem na kilku rundach WRC za granicą, wszędzie jest bydło. Różnica polega na tym, że jak safeciarz zwróci uwagę to Fin, Niemiec czy Belg go posłucha i ustawi się tak żeby nie było problemu, bo przyjechał tu na rajd. Natomiast polski kibic będzie się stawiał i podbudowywał swoje ego walcząc z systemem, bo on wie lepiej, a po za tym wstyd przed kolegami.
@balbezaur: Ktoś, kto odpowiada za zabezpieczenie trasy odcinka, żeby kierowcy mogli bezpiecznie (bez ludzi na trasie) przejechać dany etap. Taki w sumie ochroniarz drogi
#rozdajo69 zł na żarcie 🍟🍔🍕 A dokładniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartości 69 zł do Pyszne albo Uber Eats. Zwycięzca sam wybiera, czym się utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanał z promocjami, okazjami i błędami cenowymi
Jeden odcinek odwołany, drugi opóźniony z tym samym ryzykiem. Brawo brawo.
Korzystajcie z tego co widzicie przez najbliższe 4 dni bo wurców znowu na mazurach nie uświadczymy długi czas.
#sport #motoryzacja #rajdy24 #rajdy #rajdpolski
źródło: image
PobierzJak ktoś zostanie potrącony to jego problem, kierowcy i pilotowi się nic nie stanie. Kiedyś nie mięli z tym problemu.
źródło: maxresdefault
Pobierz@ATAT-2 ależ mnie to wku*wia że takie bydło robi problemy zarówno dla kierowców, jak i normalnych kibiców, normalnie gotuję się w środku i masz rację że pewnie prędko wrc tu nie wróci
@r5678: PR-owo jest to też problem dla WRC, sponsorów itd. Hyundai nie po to inwestuje w rajdy by trafić do mediów w związku ze śmiercią kibica.
No i ze sportowego punktu widzenia taki p0lak albo zagraniczny dzban pchający się pod koła może oznaczać gorszy wynik dla załogi.
@r5678: No nie, jak ktoś zostanie potrącony to problem jest kierowcy, pilota, organizatora, safeciarza obok. .zaczyna się śledztwo, w mediach informacja, że załoga ta i ta teamu tego i tego zabiła / uszkodziła postronną osobę, nagonka na rajdy
Rajd przerwany, setki tysięcy dolarów w błoto, tracą zespoły które walczą o punkty i miejsce, tracą sponsorzy, tracą