Aktywne Wpisy

Megasuper +167
No jak tam ocieplenie klimatu? Już się spaliliście? Gdyby to był najcieplejszy maj to pewnie byście trąbili wszędzie że to już apokalipsa. A jak jest najzimniejszy to wszyscy milczą bo nie pasuje do narracji oszołomów #klimat #ekologia #ocieplenie
źródło: temp_file5636405472127892459
Pobierz
Adolf_hit_her +106
#rozowepaski #niebieskiepaski w pytanie na śniadanie panie mówią, że w straży granicznej są traktowane tak samo jak mężczyźni.
Zapomniały chyba jak miały testy sprawnościowe to na ocenę 3 trzeba
1) Uginanie i prostowanie ramion w podporze leżąc przodem
mężczyźni: 25 kobiety: 14
2) Bieg koperta
Zapomniały chyba jak miały testy sprawnościowe to na ocenę 3 trzeba
1) Uginanie i prostowanie ramion w podporze leżąc przodem
mężczyźni: 25 kobiety: 14
2) Bieg koperta
źródło: Screenshot-2025-05-16-10-31-39-22-e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc
Pobierz

W ostatnich paru wpisach relacjonowałem przebieg swoich problemów z parciem na pęcherz. Byłem dzisiaj drugi raz u tego samego urologa (jako jedyny miał jakiś sensowny termin) aby pokazać mu moje usg pęcherza które wyszło perfekcyjnie. Spytał się mnie czy te leki i antybiotyk co mi przepisał dwa tygodnie temu na prostatę coś dały to zgodnie z prawdą powiedziałem że trochę c---a dały bo dalej mam ten problem. Wystawił mi skierowanie na badanie urodynamiczne. Tu się kończy chyba moja przygoda bo wolałbym dosłownie umrzeć niż mieć przeprowadzane to badanie xd Kojarzycie ten pokój 101 z 1984 Orwella? Byłeś tam wystawiany na swój największy lęk, w moim przypadku byłoby to dosłownie wsadzenie czegokolwiek w cewkę moczową. Mam przeogromną traumę z dzieciństwa związana z bardzo bolesnymi badaniami członka, na których nie raz mdlałem z bólu a później przez parę dni nie mogłem oddać moczu. Naprawdę, nie należę do tych osób co się wszystkiego boją, miałem przeprowadzane już wiele bolesnych badań ale sama myśl o zakładaniu cewnika zalewają mnie zimne poty i robi mi się ciemno przed oczami.
Mam w planach powtórzyć sobie posiew moczu prywatnie i w sumie tyle. Jak nic nie będzie to się nauczę z tym żyć, może przejdzie samo.
#przegryw #fobia #zdrowie
źródło: f21oh2vnt25b1
Pobierz