Wpis z mikrobloga

@tomek_27: to są pedalarze a nie rowerzyści, ja tam wbijam na każdy chodnik bo czuję się tam bezpieczniej, a jak są piesi to nawet schodzę z roweru
  • Odpowiedz
ale co tu jest nie tak?

@goferek: rozumiem że 50 metrów przed tym kuriozum jest znak ograniczenia prędkości że zwolnij bo jedziesz 30-40 km a zaraz masz współdzielenie z pieszymi?

A z drugiej strony przecież wiesz dobrze że piesi będą chodzić po DDR bo tak t o jest zaprojektowane więc o czym ty p--------z
  • Odpowiedz
@tomek_27: bo sa idiotami. Ja tam jak mam taka sytuacje to jade i nikt mi nic nie zrobi, wszyscy wiedzą jak jest, policja ma wyrabane, a tylko nadgorliwi idioci jezdza obok. Inna kwestia to zglaszac takie bledy, ale jedzic mozna
  • Odpowiedz
Zastanówmy się dlaczego rowerzyści nie jeżdżą po DDR? Z FB Dąbrowskiego Rowerzysty :)

@tomek_27: jejciu pedalarze mają dzielić drogę z pieszymi straszne, źle się jedzie, trzeba uważać i czasem zwolnić.
To nic w--------y sie na drogę do samochodów, gdzie to kierowcy mają uważać na roszczeniowych pedalarzy. Wiadomo, że pedalarz najważniejszy i musi jak najszybciej swoim lowelkiem dojechać. a inni niech się dostosowują.
  • Odpowiedz
Ale nie chodzi o to że tam dalej jest cpr, tylko że go NIE MA.

@MordimerMadderdin: a no tak rowerzyści nagle tacy legaliści xD
chyba że trzeba przejechać przez pasy, no to wtedy głupie prawo. przecież przejazd powinien być. A tutaj znaku pionowego brakuje i loojezu nie można jechać.
  • Odpowiedz