Aktywne Wpisy
haloczymnieslychac +206
#zwiazki
Dzisiaj koleżanka do mnie zagadała, rozmowa zaczęła się kręcić, ja zestresowany. Ona widać, że doświadczona i stara się jakoś moderować gadkę. Temat schodzi na jej starego. Okazuje się, że pracuje w psiarni i jest tam jakimś detektywem. No i o co pytam zestresowany ja? Zapytałem kur.wa z pełną powagą, czy ma lupę...
Dzisiaj koleżanka do mnie zagadała, rozmowa zaczęła się kręcić, ja zestresowany. Ona widać, że doświadczona i stara się jakoś moderować gadkę. Temat schodzi na jej starego. Okazuje się, że pracuje w psiarni i jest tam jakimś detektywem. No i o co pytam zestresowany ja? Zapytałem kur.wa z pełną powagą, czy ma lupę...

r5678 +117
#thelastofus #seriale #heheszki
Ludzie mówią, że zła aktorka.. wprost przeciwnie. Pasuje do każdej roli
Ludzie mówią, że zła aktorka.. wprost przeciwnie. Pasuje do każdej roli
źródło: gdg2g444
Pobierz

#rower
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@goferek: rozumiem że 50 metrów przed tym kuriozum jest znak ograniczenia prędkości że zwolnij bo jedziesz 30-40 km a zaraz masz współdzielenie z pieszymi?
A z drugiej strony przecież wiesz dobrze że piesi będą chodzić po DDR bo tak t o jest zaprojektowane więc o czym ty p--------z
Widzę, że pytasz, więc spieszę z odpowiedzią: tak, zastanówmy się.
@tomek_27: jejciu pedalarze mają dzielić drogę z pieszymi straszne, źle się jedzie, trzeba uważać i czasem zwolnić.
To nic w--------y sie na drogę do samochodów, gdzie to kierowcy mają uważać na roszczeniowych pedalarzy. Wiadomo, że pedalarz najważniejszy i musi jak najszybciej swoim lowelkiem dojechać. a inni niech się dostosowują.
@MordimerMadderdin: a no tak rowerzyści nagle tacy legaliści xD
chyba że trzeba przejechać przez pasy, no to wtedy głupie prawo. przecież przejazd powinien być. A tutaj znaku pionowego brakuje i loojezu nie można jechać.