Aktywne Wpisy
mk321 +5
Dobry_Gospodarz +259
Patrzę z okna na rzekę. Z budynku który był zalany do drugiego piętra w 97. Na szczęście jestem na trzecim.
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
#mecz
No i chyba czas głośno to powiedzieć. Słabe wyniki kadry narodowej spowodowane są zbyt małą liczbą zawodników z najlepszej ligi świata, czyli Ekstraklasy
Piłka nożna jest w Polsce wyznawana nie dlatego, że jest popularna, tylko dlatego że repra i kluby są perfekcyjnym odzwierciedleniem polskiego nieudacznictwa, kolesiostwa i kultu przegranej, dlatego polak kibicuje kopaczom bo i tak wie, że nic nie osiągną, a dla jego zawistneh, cebulackiej duszy to spełnienie marzeń oglądać
@bluzgajacy: No wiadomo, bo jak Despacito ma 5 miliardów wyświetleń to oznacza, że jest to najlepsza piosenka na świecie xD Ale wiesz, że inne drużyny też nie wystawiają jakiś łebków, prawda?
@bluzgajacy: No wiadomo, jak zwracam na coś uwagę, to musi mnie to bezpośrednio dotyczyć. Sobie sprawdź czy w ogóle kiedykolwiek coś pisałem na temat koszykówki, siatkówki czy o czym tam piszecie, dzbanie.