Wpis z mikrobloga

@Yurakamisa: Mnie to bardziej śmieszą wytyczne od Mateckiego, żeby pisać "uśmiechnięta Polska", jako coś pejoratywnego. Tymczasem ja się z tym w pełni identyfikuję i nie rozumiem, komu może przeszkadzać że ktoś się uśmiecha xD. Przecież to p------e xD. Ej PiSowcy, zmieńcie agencję PR, bo następne wybory też p-------------e.
  • Odpowiedz
Mnie to bardziej śmieszą wytyczne od Mateckiego, żeby pisać "uśmiechnięta Polska", jako coś pejoratywnego. Tymczasem ja się z tym w pełni identyfikuję i nie rozumiem, komu może przeszkadzać że ktoś się uśmiecha xD. Przecież to #!$%@? xD. Ej PiSowcy, zmieńcie agencję PR, bo następne wybory też #!$%@?.

@ZasilaczKomputerowy: wy chyba udajecie, że nie rozumiecie. Tutaj nie chodzi o to, że uśmiech jest zły.
Abyś zrozumiał to przeprowadź taki eksperyment myślowy:
  • Odpowiedz
@Yurakamisa: ogólnie pluje na fajnopolakow, bo to nie tyczy się tylko wojny.
Ale jeśli chodzi o Ukrainę to mogę byc fajnopolak, w tym przypadku pluje na onuce
  • Odpowiedz
Nie tylko on sobie tak wymyślił. Każdy kto tak pisze, to jeb@ny debil.

@Creed-Bratton: dlaczego? To dobre określenie na niektórych ludzi. Czasami jak to z każdym słowem bywa, jest używane niezgodnie z pierwotną definicją, ale samo w sobie pasuje do opisu niektórych osób, grup ludzi.
  • Odpowiedz
@Creed-Bratton dosłownie jesteś splakany że ktoś cię nazywa w jakiś sposób więc uważasz że każdy kto tak mówi jest debilem xD

O nie, jakiś random wykopek nazwał mnie debilem, straszne rzeczy ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Jescze się udzielasz na tagu przegryw i jesteś st00pkarzem xDdddd
Obelga z twoich ust to komplement odpadzie spoleczny
  • Odpowiedz
wyobraź sobie kompletnego idiotę, który robi idiotyczne rzeczy, szkodzą tym samym sobie i innym, ale jest jednocześnie z siebie dumny i uśmiechnięty, nie zdając sobie sprawy z negatywnych konsekwencji tego co robi. Dodatkowo jest naiwny i chce być fajny

@BlueTony: Nie wiem czemu, pierwsza osoba która przyszła mi na myśl to prezydent Duda.
  • Odpowiedz
fajnopolak to osoba która popiera pełną wygraną Ukrainy. Tak więc bycie nazywanym fajnopolakiem to komplement ale onuce typu stabilizator tego nie ogarniają.

@Yurakamisa: Fajno-polacy to jednocześnie euro-entuzjaści więc właściwie sympatycy putina bo nie ma bardziej szkodliwej dla europy organizajci niż UE więc można traktować fajno-polaka jako synonim śmierdzącej onucy.
  • Odpowiedz