Wpis z mikrobloga

Cuckserwatysta Wojciech #cejrowski znany ze swojego fanatyzmu religijnego i chlopskiego rozumu chyba się obrazil na gen-z bo nie chce sluchac rozkazow i byc niewolnikami xD

"Osoby z Gen Z są też nazywane „płatkami śniegu”, bo to generacja ludzi nadwrażliwych i delikatnych"

Oczywiście pokolenie wojciecha czyli ludzie ktorzy w większości glosuja na pis maja taka silna psychike i mozna z nimi dyskutowac na trudne tematy xD

"Na wojnie się żre gotowe racje bez wybrzydzania, a gdy zabrakło, wrzucasz do gara, cokolwiek się akurat trafi, może być gołąb. Gen Z ucieknie do domu z płaczem, a wtedy trzeba ich będzie rozstrzelać za dezercję czy… JAK MAMY SOBIE RADZIĆ Z TAKIM MATERIAŁEM POBOROWYM, PANIE GENERALE?"

I mowi to przychlast ktory zrzekł się Polskiego obywatelstwa. Kim ty jestes zeby mi mowic za co mam ginac skoro mieszkasz sobie na drugim koncu świata xD

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/cejrowski-generacja-z-nie-b%C4%99dzie-w-stanie-obroni%C4%87-polski/ar-BB1jg2eJ?ocid=StaticFallback

#bekazpodludzi #bekazprawakow
GhostofChristmasPast - Cuckserwatysta Wojciech #Cejrowski znany ze swojego fanatyzmu ...

źródło: 1000014713

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

I mowi to przychlast ktory zrzekł się Polskiego obywatelstwa. Kim ty jestes zeby mi mowic za co mam ginac skoro mieszkasz sobie na drugim koncu świata xD

@GhostofChristmasPast: o tym nie słyszałem akat. Kiedy to zrobił?
  • Odpowiedz
@Urajah: @GhostofChristmasPast nigdy się nie zrzekł, bo chyba nawet nie da się samemu zrzeknąć obywatelstwa

p-------ł takie kocopoły jak akurat wjeżdżał na tuska i peło, że mają wysokie podatki i w ekwadorze jest lepiej, więc ogarnie obywatelstwo ekwadoru. naturalnie jak to u cejrowskiego wszystko co gadał o ekwadorze to były bzdury wyssane z d--y i zapewne tego obywatelstwa też nie uzyskał. ale informacja dla prawaków, że polska tuska hujowa
  • Odpowiedz