Wpis z mikrobloga

@kacappylon:

sprawiasz delikatne wrażenie jakbyś nie wiedział do czego używa się gładzi

Ja myślę że on wie do czego używa się gładzi i pewnie będzie po kimś robił to spartolone mieszkanie.
  • Odpowiedz
@Smarek37: to raczej nie mieszkanie a dom, no i raczej nie spartolone a robione już dawno temu, kiedy używało się troszkę innych technologii, dalej twierdzę że on nie bardzo wie do czego się używa gładzi, np. na 1 zdjęciu to dobrze byłoby to najpierw zalepić gipsem a później przejechać gładzią
  • Odpowiedz
  • 1
@kacappylon: jest to kamienica ok 120 lat :D babeczka(znajoma) wzięła mnie na pomiar i wyliczyłem jej że remont będzie kosztować ok 50 koła + drugie tyle materiał. Stwierdziła że znajdzie kogoś tańszego i znalazla. :D Ja zrobiłem zdjęcia poprostu jak "chopcy" robią gładzie :D
  • Odpowiedz
  • 0
że chopcy zaczeli już robić gładzie a mają jeszcze do wyrwania futryne(osadzenie nadproża) i wstawienie drzwi, nie licząc tego że przewody nie zaklejone i kontakt od swiatła możesz czołem zapalać(zdjęcie robiłem z wysokości swojej głowy ) a i sufity beda wieszać
  • Odpowiedz
  • 0
szkoda materiału ;/ oni nawet nie zeskrobali starej farby ze ściany i przebija juz na tej "gładzi" duża żółta plama
  • Odpowiedz