Aktywne Wpisy
bury256 +351
Na komisach same igły :)
#motoryzacja
#motoryzacja
Reiden +43
I wy się dziwicie że sytuacja na rynku świń tragiczna. Ta laska uważa że jest dużo powyżej 5/10 i pary które dostaje na Tinderze są za słabe. XD no to zdjęcie tej petardy w komentarzu dodaje i sami oceńcie odklejenie
#redpill #blackpill #logikarozowychpaskow #zwiazki
#redpill #blackpill #logikarozowychpaskow #zwiazki
Pytanie miraski, jestem kompletnie zielony w sprawach krypto, ale nasuwa mi się taka myśl.
Wchodzę na Coinbase czy Biance i bitcoin skacze nie? Dziennie jest luka między np. 245k w piku, a 233k na dole. I teraz zapytanie, załóżmy wpłacam 5 koła i NP. kupuje kiedy jest za 235k i tego samego dnia po kilku godzinach sprzedaje kiedy jest za 245k, czyli z zarabiam koło 5 stów, takie sinusoidy są codziennie, to co zarobie reinwestuje i tak z 5k robi się 10k zł i wtedy wpada 1000zł/dziennie, czy to ma racje bytu i realnie zakładając, że uda mi się coś takiego uczynić w 20 dni/mies. to mam 20 000/mies???
OCZYWIŚCIE TO PRZYKŁAD, wiadomo kwoty będą mniejsze, ale nawet zakładając powodzenie w 15 dniach/mies i dzienny zarobek na poziomie 500zł to mam 7500zł/mies?
Dzienki za pomoc
Gdyby to bylo faktycznie takie proste to wszyscy bysmy to robili.
Plus zarabiac w czasie hossy to kazdy moze - sztuka jest wtedy zeby wyprzedzic indeksy (czy w tym przypadku BTC / ETH) albo wygrac z trendem w czasie bessy.
Jak to Ci sie uda przez najblizszy rok wroc i pochwal sie.
W praktyce, a potem raz spieniężysz na "górce" 70k, a tu cena poleci w górę i zatrzyma się na 200k - inni zarobili 130k a Ty zostałeś z fiatem :P
@decentralizacja: dobrze Cię widzieć