Wpis z mikrobloga

• 1
@boner3 a czemu nie pozwala? Wiesz jaka patola jeździ na ciężarówkach? Byłem kierowca busa przez 1,5 roku i trochę się napatrzyłem
  • Odpowiedz
  • 1
@Kinda już atak personalny, ja taki głupkowaty nie jestem, co wynika choćby z kontekstu mojej wypowiedzi powyżej. Osoba jest tu młoda i to pewnie jej pierwsza praca, dlatego różne wpływy mogą ją dotknąć. No ale nie każdy ma tyle wyobraźni, żeby do takich rzeczy dojść samodzielnie. Nara truckerze
  • Odpowiedz
  • 1
@DisabledOwl i dobrze ci mówi, to c-----a praca ponad siły, gdzie na każdym kroku możesz liczyć na dysrespekt magazynierów (którzy sami nawzajem sobą gardzą) i dysrespekt że strony spedycji i przełożonych (bo jak to, nie możesz docisnąć i szybciej dojechać?) jak lubisz byc traktowany jak zwierzę to polecam
  • Odpowiedz
@wwkbt

@boner3: nie rób tego. Ma rację. Zrozumiesz to 5 lat po rozpoczęciu kariery lu wcześniej.

Nikt mu nie każe jeździć całe życie.
Ja skończyłem SGH i pracowałem po biurach za grosze, ale tego nienawidziłem, g---o odkładałem i miałem poczucie, że tylko marnuję swój czas. Zrobiłem C+E, poleciałem do Kanady, odłożyłem ćwierć miliona PLN w dwa lata zwiedzając przy tym Kanadę i Stany, a teraz robię sobie ATPLa i
  • Odpowiedz
i dobrze ci mówi, to c-----a praca ponad siły, gdzie na każdym kroku możesz liczyć na dysrespekt magazynierów (którzy sami nawzajem sobą gardzą) i dysrespekt że strony spedycji i przełożonych (bo jak to, nie możesz docisnąć i szybciej dojechać?) jak lubisz byc traktowany jak zwierzę to polecam

@Koobik: bez przesady, jak sobie tak pozwoli to będzie miał,
Jest tez wiele firm gdzie jest spokój i miła atmosfera,
Ja w UK
  • Odpowiedz