Aktywne Wpisy

Zwierz33 +21
Mam konto na jednej apce randkowej i tak wpadłem na nowy profil po wiadomości jaką napisałem owej niewieście usunęła profil po przeczytaniu bo dałem jej chyba za bardzo do myślenia. Wkleiłbym screena ale już zniknęło po odczytaniu a jedynie został mi screen z jej opisem profilu. Do sedna sprawy jej opis:
Obecnie mieszkam i pracuję w Jeleniej Górze. Często bywam we Wrocławiu. Wolny czas spędzam aktywnie - góry, wypady za miasto. W
źródło: 50e9ab67066efe1be79c105311482204193ebc515edf25ae1de1e066467a181b
Pobierz
Warcomx +237
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Mam pytanie do obeznanych w temacie osob. 630 za odbudowe przed kanalowym + 1950 za kanałowe w 6stce Do tego odbudowa po kanałowym na wkładzie korzeniowym 1100zl. W tym 2 zdjecia przed i po leczeniu. Czy to normalne ceny w Krk?
Dodatkowo mam problem z inna 6stka. Leczoną u innego dentysty. Mialem w niej reendo. Po leczeniu wystąpił problem z jednym kanałem i musiał mi zrobic hemisekcje. Potem musiałem przeniesc sie do krakowa i tutaj kontynuuje leczenie. Najpierw nowy dentysta odradzal mi wstawianie na niego korony twierdzac ze wytrzyma max 3 lata. Po oględzinach jednak uznał że dużo już władowałem kasy w tego zeba i korona może utrzyma się nawet 5lat. Implant odpada ze wzgledu na zanik kości. I cene regeneracji kosci + zab na implancie wycenił na okolo 15k. Pytanie czy faktycznie 6stka bez jednego korzenia bedzie az tak nietrwala? I czy ta cena 15 to tez jest normalna cena za regeneracje kosci + implant+ korona?