Wpis z mikrobloga

jako polski mężczyzna współczuję normalnym Polkom niskiego poziomu polskich mężczyzn i trudności na rynku matrymonialnym. Polak to z reguły piwny brzuch, burackie ego, przemocowość i patologia. Jedyna nadzieja to młode pokolenie polakow poniżej 20 lat które już czesto dba o siebie na poziomie zachodnim.

Alternatywami jest nie tylko Hiszpania albo Wlochy. Za granicą, na przykład w UK, kobiety z jakichś przyczyn są na ekstremalnie niskim poziomie, dlatego praktycznie każda Polka bez względu na wygląd jest w stanie znaleźć wygłodniałego normalnego związku Brytyjczyka który jest zadbany, polecam po prostu pojechać do UK jako kobieta i założyć tindera i porównać sobie jakość matchy z Polską ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Chciałbym na koniec dodać odezwę żeby Polavy się wzięli za siebie pod wieloma względami (nie tylko siłownia ale też psychika, kariera, mniej gierek, itp; balans) ale to i tak bez sensu bo prędzej wyłapie tutaj hejt za niepowtarzanie że wszelkie ich niepowodzenia to wina kobiet i memy że jakaś jedna kobieta zrobiła coś głupiego więc cały gatunek jest zły. Chciałem tylko podkreślić że w Polsce jest dużo lepiej i łatwiej dla mężczyzn niż na zachodzie

#zwiazki #tinder #blackpill #redpill #p0lka #mecz #rozowepaski #niebieskiepaski
  • 25
  • Odpowiedz
  • 0
@pymbelak: widzac ze jestes tym 40latkiem z brzuchem, zupelnie tak nie jest jak napisales, najwyrazniej twoja bańka znajomych to sami desperaci którzy zazdroszczą innym, polki patuski (których w UK dużo) I internet znowu pełny desperatów
  • Odpowiedz
  • 0
jakby nie patrzeć to te polki nabrały kompleksów które sprawiają że są jakie są między innymi przez bycie wychowywanym przez tych ojców patusów i często dają ludziom z zagranicy żeby przez chwilę poczuć się ze sobą dobrze
  • Odpowiedz
@pal95: nie trzeba być brzuchatym Januszem żeby stwierdzić prawdę o części naszych witaminek. ja jestem (prawie)chadem dostałem od typów co umia oceniać męska urode 7.5/10 za mordę, mogę jeść co chce a sylwetkę mam młodego chlopaka. kobiety już mi się znudziły(35 lvl ogarnolem sobie na stałe 10 lat młodsza Mołdawke) ale kiedyś się bawiłem ostro zarówno z polkami jak i zagranicznymi. Piszę co zaobserwowałem na ulicach, klubach ogólnie wszędzie. Takie
  • Odpowiedz
  • 0
@pymbelak: XD to nie jest prawda, tylko piszę że polacy płci męskiej są często niższej jakości niż ci płci żeńskiej i że na zachodzie jest odwrotna tendencja, to że baby poznajesz głównie bawiąc się ostro to już determinuje że poznajesz te które lubią się ostro bawić więc żyjesz w bańce
  • Odpowiedz
@pal95: bawiłem to znaczy że korzystałem ze swojej urody, ale nie wyrywając szlaufy(niestety na pewnym poziomie atrakcyjności mężczyzny każda kobieta staje się łatwa, ja już się o ten poziom zachaczam) tylko celowalem w coś bardziej wartosciowego bo zwyczajnie moglem. Nie wiem co znaczy niższej jakości, jedno i drugie to kartoflane mordy w przypadku polakow
  • Odpowiedz