Aktywne Wpisy
JanuszKarierowicz +447
Raczej każdy zdrowy na umyśle zgodzi się że winę te zajście ponosi nożownik który najpewniej grubo za to beknie, co nie zmienia faktu że z ofiary również można cisnąć pompę bo zachowała się jak ostatni przygłup xD gość gdyby odpuścił, odszedł, nie prowokował tego odpada z nożem to najpewniej grałby sobie teraz w csa i jadł czipsy i batony, a tak walczy o życie w szpitalu
Trochę trenowałem różne sporty i systemy
Trochę trenowałem różne sporty i systemy
skydancer +257
Alternatywami jest nie tylko Hiszpania albo Wlochy. Za granicą, na przykład w UK, kobiety z jakichś przyczyn są na ekstremalnie niskim poziomie, dlatego praktycznie każda Polka bez względu na wygląd jest w stanie znaleźć wygłodniałego normalnego związku Brytyjczyka który jest zadbany, polecam po prostu pojechać do UK jako kobieta i założyć tindera i porównać sobie jakość matchy z Polską ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chciałbym na koniec dodać odezwę żeby Polavy się wzięli za siebie pod wieloma względami (nie tylko siłownia ale też psychika, kariera, mniej gierek, itp; balans) ale to i tak bez sensu bo prędzej wyłapie tutaj hejt za niepowtarzanie że wszelkie ich niepowodzenia to wina kobiet i memy że jakaś jedna kobieta zrobiła coś głupiego więc cały gatunek jest zły. Chciałem tylko podkreślić że w Polsce jest dużo lepiej i łatwiej dla mężczyzn niż na zachodzie
#zwiazki #tinder #blackpill #redpill #p0lka #mecz #rozowepaski #niebieskiepaski