Wpis z mikrobloga

jako polski mężczyzna współczuję normalnym Polkom niskiego poziomu polskich mężczyzn i trudności na rynku matrymonialnym. Polak to z reguły piwny brzuch, burackie ego, przemocowość i patologia. Jedyna nadzieja to młode pokolenie polakow poniżej 20 lat które już czesto dba o siebie na poziomie zachodnim.

Alternatywami jest nie tylko Hiszpania albo Wlochy. Za granicą, na przykład w UK, kobiety z jakichś przyczyn są na ekstremalnie niskim poziomie, dlatego praktycznie każda Polka bez względu na wygląd jest w stanie znaleźć wygłodniałego normalnego związku Brytyjczyka który jest zadbany, polecam po prostu pojechać do UK jako kobieta i założyć tindera i porównać sobie jakość matchy z Polską ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Chciałbym na koniec dodać odezwę żeby Polavy się wzięli za siebie pod wieloma względami (nie tylko siłownia ale też psychika, kariera, mniej gierek, itp; balans) ale to i tak bez sensu bo prędzej wyłapie tutaj hejt za niepowtarzanie że wszelkie ich niepowodzenia to wina kobiet i memy że jakaś jedna kobieta zrobiła coś głupiego więc cały gatunek jest zły. Chciałem tylko podkreślić że w Polsce jest dużo lepiej i łatwiej dla mężczyzn niż na zachodzie

#zwiazki #tinder #blackpill #redpill #p0lka #mecz #rozowepaski #niebieskiepaski
  • 25
  • Odpowiedz
@pal95: przykro mi, ale nie rozumiem dlaczego oceniasz innych przez swój pryzmat. To że nie potrafisz o siebie zadbać, i ulał Ci się brzuch od piwa to nie znaczy że każdy tak ma.

PS wstawaj zesrałeś się.
  • Odpowiedz
@pal95: Dużo w tym racji. Szczególną wadą polaków jest lenistwo i zazdrość. I to jest tak mocny problem że hamuje naszych ułanów przed rozwojem czy to finansowym, fizycznym czy też naukowym
  • Odpowiedz
@pal95: cheap bitches, tak na p0lki wołają Anglicy, one są już znane na całą Europę(świat), że są latwe. Tylko jakiś przegryw Anglik weźmie p0lke do związku. Taka smutna prawda
  • Odpowiedz
@pal95: tylko czekać aż zaczną Cię wyzywać od kukoldow, bo napisałeś niewygodną prawdę :))) rzeczywiście plus jest taki, że te młodziaki już mają trochę inne podejście i dbają o siebie, natomiast to całe buractwo po 30 i wyżej to jakaś tragedia... Zarówno wizerunkowo jak i mentalnie. Ja kijem takiego Jana bym nie chciała dotknąć, wolałabym całe życie żyć w celibacie...
  • Odpowiedz
@pal95: Dziękuję Rodaku za tego posta. Jako zwykła baba, która po zakończeniu związku chciała po prostu kogoś poznać (różnie się to układa), przeszłam przez piekło randek z typami z aplikacji randkowych. Nie umawiałam się z obcokrajowcami, bo jakoś nigdy się nie widziałam w związku z cudzoziemcem, więc nie mam porównania. Ale znalezienie normalnego faceta Polaka do fajnej relacji graniczy z cudem. Typy albo od pierwszej chwili żądają seksu, albo nagle
  • Odpowiedz
@pal95: Polki to robią od 2 dekad na potęgę, stare koleżanki z podwórka czy z ogólniaka w 80% już dawno wyjechały m.in Niemcy, Norwegia, UK, najczęściej są z Hindusami lub lokalnymi przeciętniakami, już dawno dzieciate, ogarnięte chłopy też w 80% zagranicą, reszta to oskariat i tzw. przegrywy które nawet nie mają szansy na związek, dziś przeciętna dziewczyna w 48h może znaleźć ogarniętego chłopa a facet przeciętny może co najwyżej pomarzyć
  • Odpowiedz
@dr_papieros: haha to Ty chyba nigdy na zachodzie nie byłeś, tam to są lenie. Polacy charuja jak woły i moim zdaniem to głupota, ale już młodzi się z tego wyleczyli i są tak samo leniwi jak ich rówieśnicy z zachodu
  • Odpowiedz
  • 1
@ohlalala: rozumiem i przykro mi, sam jestem w wieloletnim związku jakby nie patrzec i wydaje mi sie ze rozumiem obie strony. Dbaj o siebie, probuj i jezeli sama jestes wartosciowa osobą to jednak zdarza sie ze ci fajni faceci też staja sie wolni, warto probować
  • Odpowiedz
  • 0
@Winiok: tak, albo dowolna Azjatka jeżeli twoim problemem jest wygląd a nie charakter, dla nich każdy polak wygląda jak Brad Pitt
  • Odpowiedz
  • 0
jednak jak się jest kobieta +30 to pula facetów lekko starszych wolnych i fajnych jest bardzo mała niestety
  • Odpowiedz
@pal95: spędziłem na zachodzie 19 lat w tym 5 w UK , polki mogą tam liczyć najwyżej na tubylca desperata którego żadna warta uwagi laska z własnego kraju nie chce albo inny odpad rynku matrymonialnego owych krajow jakimi są murzyni, araby czy hindusi i tylko z takimi okazami widywałem nasze witaminki(zdarzały się wyjątki ale rzadko). Z białych kobiet tylko Polki ze swoimi kompleksami i ojkofobia są łatwym lupem dla takich
  • Odpowiedz
one wymagają tylko od Polakow, zagraniczniak wystarczy że jest zagraniczny. Tak to wygląda, jak nie wierzysz to poczytaj zagraniczne fora gdzie np warto się wybrac na sex turystyke, do polski!!! Jesteśmy Tajlandia Europy a nawet gorzej bo w Tajlandii trzeba płacić za to nasze witaminki dają za darmo. wstyd na cały swiat

@pymbelak: oglądałem kiedys debate wheatwaffles z redpilowcami i ci drudzy bardzo polecali Polske wszelkim incelom widzom wafelka.W praktyce
  • Odpowiedz