Aktywne Wpisy
Wookash071 +36
Mam takiego jegomościa pod blokiem. Od dłuższego czasu dostaje jeść. Latem siedział na słonku, szukał mnie i czasem siostry po jedzenie. Podjeżdżałem pod blok o 2 w nocy to wybiegał znikąd za każdym razem. Jakby wiedział, że to ja.
Trochę mnie martwi ta pogoda. U mnie strasznie nie fajnie wieje i pada gęsty przelotny deszcz. To wpuściłem go do klatki schodowej, rozłożyłem mu koc który siostra my wyniosła. Wniosłem miske i dałem
Trochę mnie martwi ta pogoda. U mnie strasznie nie fajnie wieje i pada gęsty przelotny deszcz. To wpuściłem go do klatki schodowej, rozłożyłem mu koc który siostra my wyniosła. Wniosłem miske i dałem
lakukaracza_ +53
#powodz Serce pęka
#nieruchomosci
Generalnie wesoła to inwestycja, podobnie jak poprzednia od państwa Pyżalskich, realizowana przez
@wysuszony_szkielet_kostny_czlowieka: chodzi o tą Pyżalską?
przepisanie majątku który jeszcze posiada na żonę, matkę, dzieci, odczekać kilka miesięcy i upadłość konsumencka, syndyk masy upadłościowej sprzeda mieszkania a resztę długu trzeba będzie spłacić co faktycznie sprawi, że do końca życia nie będzie mógł mieć własności
Przecież te mieszkania to są w jakimś lesie, deweloper, który to sprzedał fliperrowi to chyba teraz płacze ze szczęścia.
Zagraniczne fundusze kupią jakieś mieszkania w lesie xD
@mickpl: bez kozery powiem że miliony jest takich historii bo jak wiadomo to paru gości co robi flipy jest odpowiedzialnych za wzrost cen w całym kraju
@mickpl: Miliony.