Polecicie jakąś fajną apkę z mapami dla #szosa? Na googe jak wbijam w jakąś trasę to czasenu pokazuje mi przez jakieś zadupia, dziury i blota co cięzko autem by pojechac xD Więc trzeba uważać. A fajnie by było mieć jakieś trasy typowo pod szose. #rower
@pp93: tak, na stravie do rysowania potrzeba premium. Inna sprawa, że jak się trochę wysilić, to można gdzieś dostać promocyjny kod na darmowe premium na miesiąc albo nawet trzy, lub okresn próbny od stravy.
@duszan_z_kapitana_d--y: Nie ma takiej aplikacji gdzie klikniesz dwa punkty i znajdzie super trasę na szosę z dobrymi asfaltami i małym ruchem aut. Najbliżej tego jest chyba Komoot, ale tam dużo zależy od jakości i szczegółowości danych OSM. Ja go używam do planowania, bo ma mega fajne highlighty gdzie zazwyczaj są jakieś fajne odcinki albo podjazdy warte podjechania, street view bezpośrednio na stronie - nie trzeba się przełączać pomiędzy mapami, pokazuje
#rower
Ja go używam do planowania, bo ma mega fajne highlighty gdzie zazwyczaj są jakieś fajne odcinki albo podjazdy warte podjechania, street view bezpośrednio na stronie - nie trzeba się przełączać pomiędzy mapami, pokazuje