Wpis z mikrobloga

@dronikk: Ja to dalej nie rozumiem tych botów. Dlaczego boty kupują teraz a nie przed pęknięciem garnka ? Co im da zakup teraz gdy od każdego muszą odprowadzić podatek 8%. Totalnie bez sensu… dla mnie gitara bo rośnie kurs i LP ale dla nich ? Czym taki gość się kieruje ?
  • Odpowiedz
@Atari_65XE: Ale tam jest parę adresów co się o to biją. Przy kupnie i sprzedaży musi zapłacić 8% czyli łącznie 16% wychodzi. Do pęknięcia garnka jeszcze daleko a daleko nawet na horyzoncie tego jeszcze nie ma. Rozumiem chwilę przed pęknięciem żeby zgarnąć nagrodę ale teraz ? Where sens ?
  • Odpowiedz
@Wypokowicz93 @Atari_65XE Przecież w garnku jest prawie 3 BNB o wartości ponad $1,500 dolarów i te boty walczą o tego pota. Jak widzicie 3 transakcje kupna, to gość taktycznie chcę zająć 3 ostatnie miejsca, żeby zgarnąć 80% z 3 BNB, to samo było przy 11 BNB w garnku i tam jakiś ziomuś zgarnął nagrody za kilka miejsc. Jeśli dobrze kojarzę, to garnek był już rozbijany 4 razy, z czego raz
  • Odpowiedz
@dman777: chyba ty nie ogarniasz albo rżniesz głupa, gar zapełnia się od podatków jakie płacą kupujący i sprzedający czyli w większości boty, więc walczą o kasę która oddali sami kek
  • Odpowiedz
@Atari_65XE: Nie mam zamiaru marnować minuty z mojego życia, żeby Cię edukować i udowodnić Ci, że nie wiesz o czym piszesz, bo to nie jest mój problem ¯\(ツ)/¯ Ty wiesz swoje, ja wiem swoje i niech tak zostanie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz