Wpis z mikrobloga

Transformacja podopiecznego.

9 miesięcy, redukcja i potem reverse diet.
Redukcja bez towaru, potem test(350mg) + oxa(30mg przez 3 miesiące), teraz solo test. (350mg w skali tygodnia)
Siłownia 3x w tygodniu, sztuki walki 3x w tygodniu, dużo ruchu, praca na budowie. (Serio)

Waga na początku 83,2kg.
Teraz 84-85kg.
Wzrost 184cm.

#mikrokosy
#silownia
#dieta
#pokazforme
#mirkokoksy
#sterydy
Lewusx - Transformacja podopiecznego.

9 miesięcy, redukcja i potem reverse diet. 
Re...

źródło: 474712E6-7181-4AED-9F6D-3AB1B5E81C3E

Pobierz
  • 83
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Shiv: piszesz o gościach którzy walili multibombe (teście, antki, hormony, masterony i wiele wiele innych tygodniowoxD) i mieli przyrosty po 75-100% xD tu jest mowa o typie który wrzuca 300 teścia tygodniowo także ten. Zresztą sam bylem tylko na teściu i spadków większych nie zauważyłem, ale ja brałem sobie 200. pozdrawiam
  • Odpowiedz
@Lewusx: Myślę, że ten facet wyglądał bardzo dobrze już przed przemianą, pewnie po redukcji wyszedł kaloryfer i było jeszcze lepiej, nie było potrzeby żeby kuć dupe, mógł cieszyć się amatorskim sportem, zdrowiem i naturalnie wysokim testosteronem. Być może lepiej w życiu przysłużyłaby mu się współpraca z psychologiem.
  • Odpowiedz
@Lewusx: n---------m latami żelastwo, a tu kilka miesięcy z pomocą i forma podobna

ugułem p--------e być naturalem, bo takie transformacje powodują nierealistyczne wyobraźenia zarówno u mężczyzn jak i u kobiet i potem jak nie wygladasz ja chris hemsworth to żadna nawet na ciebie nie spojrzy xd

ale ogolnie gratulacje, a czy spadnie czy nie sie nie wypowiem, bo sie nie znam, ja tylko wale kawe piernikowa
  • Odpowiedz
@Shiv: nie może doradzić z czymkolwiek powyżej TRT. I co z ludźmi wtedy co chcą bombić. Redukcja szkód będzie wtedy wiedza z forum SFD i naprawdę jeszcze większe kłopoty :) nie wiem czemu się dziwisz że później ktoś szuka kogoś kto mu doradzi.
  • Odpowiedz
@srul2016: mi całe życie debile od szkoły średniej mówili że mam gino na podstawie jakiś wysranych filmów przez co latałem na USG co 2 lata i zawsze diagnoza ta sama że mam po prostu duże suty genetycznie a gino ani lipo to nie mam. Tak samo jak gościu tutaj nie ma
  • Odpowiedz
  • 7
@Shiv: Żadnej ginekomastii nie ma odklejeńcu, a Ty nie masz zielonego pojęcia o tym co piszesz. Nawet nie będę się wdawał w dyskusję, po prostu dodam Cię na czarną.

@DalaCiLama Taka przemiana to nie xD, bo po taką przemianę zgłasza się do mnie multum ludzi, płacą za to, są bezpieczni, nie robią głupot w kontekście stosowania środków. Przemiana ma pokazać jak ktoś może zareagować na dobrowolnie przyjęty doping, nie ma tu chwalenia się formą.

@uj_do_upy Być ulaną zielonką piszącą bzdety sprzed monitora to
  • Odpowiedz