Aktywne Wpisy

Gmeras +343
Witajcie, obserwujące Mirki. To, że wciąż mam głowę na karku, wydaje się niewyobrażalne. W poprzednim poście wspominałem, że młody zaczął się rozchorowywać. Wczoraj byłem u lekarza, który stwierdził, że wszystko jest w "porządku" i zalecił leczenie objawowe. Jednak w nocy coś mnie zaniepokoiło w jego oddechu, więc pojechałem na nocną pomoc, gdzie po osłuchaniu otrzymaliśmy skierowanie do szpitala. Diagnoza: nieszczęsne zapalenie płuc. Ehh... Teraz leżymy w szpitalu i odpoczywamy.
Za dnia babcia
Za dnia babcia

źródło: temp_file7194144215788755875
Pobierz
synadama +186
#kolej
Kanarówa. Aż ciężko sobie wyobrazić, że jeszcze kilkanaście lat temu panowało niepisane przyzwolenie na organizowanie tu hucznych libacji alkoholowych w kłębach gęstego dymu tytoniowego...
Kanarówa. Aż ciężko sobie wyobrazić, że jeszcze kilkanaście lat temu panowało niepisane przyzwolenie na organizowanie tu hucznych libacji alkoholowych w kłębach gęstego dymu tytoniowego...

źródło: temp_file8751482473084302380
Pobierz
#dermatologia #dermatolog #tradzik #izotek #medycyna #skora #pytaniedoeksperta #pytanie
@Tony47 Kto ci nawciskał takiego kitu?
Kurację uważa się za zakończoną jeżeli przyjmiesz dawkę wyliczoną na podstawie masy lub jeżeli od minimum 2mc nie zaobserwowałeś nowych zmian trądzikowych.
To że będziesz zjadał większe dawki będzie skutkowało tylko większym skutkom ubocznym i krótszą kuracją.
@StaraSzopa: internet
Oprócz tego kazała nie jeść produktów o wysokim indeksie glikemicznym i dała mi jakąś tabelkę ale jak chciałem sprawdzić inne rzeczy w internecie które nie były w tabelce to na każdej stronie jest inaczej. Np na jednej ze banany mają wysoki, na innej że niski, jezccze gdzie indziej że wysoki zaczyna się od 50 wzwyż a na innej że od 70. P-------a idzie dostać, już
Komentarz usunięty przez autora Wpisu