Wpis z mikrobloga

• 1
@leprikon84: wierzyć nie musisz, byłem modem na ich prywatnej grupie to wiem wszystko ;)

A tak się składa że sam byłem załadowany wcześniej więc nie chodzę tylko nakręcać na nie
  • Odpowiedz
@richr: 18k miał skąds ale pisał o 1.5k że chce wrzucić w LPC więc trochę pieprzysz farmazony specjalnie nie pokryte niczym. Sam pokrył trochę marketing z tej kasy. Nie powiem bo trochę chamowka z twojej strony że farmazonisz a nikt ci tam nic nie zrobił :)
  • Odpowiedz
@richr: Trzeba było nie sprzedawać torb i nie wyskakiwać z pociągu, to jechałbyś dalej jak reszta diamentowych dłoni, niestety taktyczny błąd i wysiadka na złej stacji (Parzęczów Dolny xD), a teraz dzwonisz na następną stację "Pszepłaszam, maszynista jest najepany, bo za swoje pieniądze dolewa nitro do zbiornika i pewnie pociąg się zalas wykolei, zatrzymać ekspłes ja chcę też jechać xD
  • Odpowiedz
  • 5
@richr hmmm szczerze mówiąc nie kumam. Bo tak jest chyba w większości mem coinow. Oczywiste jest to że ludzie którzy na samym początku wrzuca trochę więcej kasy mają ogromny udział w tokenie. Zresztą to chyba mod który co chwila organizuje rozdawanie tokenów. Jeżeli tak to sam oddał już przynajmniej 8T tokenów
Przez właśnie takie gadanie nie kupiłem Bretta na dołku bo była niby afera że crash i jego ekipa który mega
  • Odpowiedz
@Mayers:
Ja też nie kupiłem na dołku Bretta choć się czaiłem na tego shita, ale nie dlatego, że Cash był w to zaangażowany, ale dlatego, że w konstrukcie kontraktu przy finalizacji była ukryta biała lista i potefele powiązane z Cashem skupiły na starcie chyba 50% tokenów. Pisał o tym na X albo Cezar albo Alchemist, nie pamiętam dokładnie, ale była imba wielka i stąd ten duży dip ( ͠
  • Odpowiedz
@pkkk: przecież tylko odpowiadamy typowi który farmazoni a sam się p------------z. Jak bitek zacznie lecieć w górę też się do postujacych p------------z że aktywni są? Siedz tam i ostrzegaj sobie co chcesz i kogo chcesz, mi to koło kity lata. Wykop to już wyczerpany temat, nie ma sensu tu nic shillowac, kto miał wejść ten wszedł. Kto wyszedł na stracie to masz przykład gościa z wpisu
  • Odpowiedz