Aktywne Wpisy
hellb0y +198
Poznałem miesiąc temu na Tinerze laskę. Ona 24 lata (ja mam 34). Całkiem fajna, niezłe, młode ciałko. No i tak się stało, że w weekend, poznałem jeszcze młodszą - 21 lat, ta to dopiero ma cało, marzenie każdego faceta.
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Freeburger97 +38
Do twojego domu przychodzi #femboy ściąga buty i kładzie tak nogi na stół, co robisz?
#kryptowaluty #leprechaun
A tak się składa że sam byłem załadowany wcześniej więc nie chodzę tylko nakręcać na nie
Komentarz usunięty przez autora
Przez właśnie takie gadanie nie kupiłem Bretta na dołku bo była niby afera że crash i jego ekipa który mega
Ja też nie kupiłem na dołku Bretta choć się czaiłem na tego shita, ale nie dlatego, że Cash był w to zaangażowany, ale dlatego, że w konstrukcie kontraktu przy finalizacji była ukryta biała lista i potefele powiązane z Cashem skupiły na starcie chyba 50% tokenów. Pisał o tym na X albo Cezar albo Alchemist, nie pamiętam dokładnie, ale była imba wielka i stąd ten duży dip ヽ( ͠