Wpis z mikrobloga

#mecz
Kisne z tego bo zauwazylem, że tu pare bezmozgow napisalo, że Michniewicz to dobry trener xDD
Awans zawdzieczaja Argentynie (2:0 nie chcieli dobijac miernot i nie lubia sie z Meksykiem + nie strzelajcie nam wiecej bramek :((() i Meksykowi (wygral tylko 2:1 z Arabia).
Polska grala fatalnie na tych MS mecz z Meksykiem najgorszy na turnieju z Argentyna to nie ma co pisac a z Arabia coz wygrana, ale to Araby i tak Arabia miala dobre okazje i nie grala tak zle. Z Francja zagrali nieco ofensywniej bo mieli juz w dupie 711. Powinni wtedy jakis prezent wyslac Argentynie, że im dała awans xDD
  • 27
  • Odpowiedz
@Czarendze1r: bo liczy się wynik, według niektórych ( ͡° ͜ʖ ͡°) osobiście wolę odpaść w grupowej po niesamowitej walce i z uznaniem wyższości rywala, jakim są wszystkie 3 drużyny w naszej grupie na euro, niż takie gówno jakie się działo na mś i odpaść tylko że w 1/8. Niestety w tym roku też pazdzierz w drugim meczu, obrona po prostu nie istnieje w tej reprze, z
  • Odpowiedz
@likeFap nie tacy niektórzy. Mam kolegów co siedzą bardzo w piłce, oglądają dużo meczów całe życie, przeczytali dużo książek, więc znają się na piłce bardziej od przeciętnego Janusza no i oni bronią Czeska, a teraz jeszcze bardziej to cementuja, ironizujac, że "co tam 0 punktów, ważne ze z Holandia ładnie zagraliśmy". Po prostu w piłce liczy się jak daleko doszedłeś /na którym miejscu skończyłeś. Ja tak nie uważam, bo graliśmy tam
  • Odpowiedz
@likeFap: piłkarskim januszom wystarczyło że nasze patałachy przeszły dalej, a somsiad Niemiec nie. #!$%@? z poziomem gry, byleby Robercik przyjął lagę, a tabela wyników przypominała grę papier, kamień, nożyce
  • Odpowiedz
@likeFap: Michniewicz w ogóle ma talent do zjednywania sobie ludzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pamiętam że jak obejmował kadrę, to też uważałem (na podstawie różnych opinii ekspertów), że to dobry trener i w danym momencie nie mogło być lepszego wyboru, w dodatku dawałem mu duży kredyt zaufania, pozostawałem bez wyrobionego zdania w sprawie konktatków z Fryzjerem i generalnie byłem pozytywnie nastawiony, bo staram się nie szufladkować
  • Odpowiedz
@Miglancu: ALE TO SOBIE #!$%@? ODPADAJ. CO ZA ZNACZENIE MA W JAKIM STYLU SKORO ODPADLI?! STYL #!$%@? MA ZNACZENIE PRZY AWANSIE I DO DEPRYMUJE ZAŚ PRZY PRZEGRANEJ ROBI Z NIEJ NIC SIĘ NIE STAŁO?! TAKIM TOKIEM MYSLENIA MY NIC NIGDY NIE OSIĄGNIEMY.
PORTUGALIA W 2016 GRAŁA PIĘKNIE? CHHHHHHUUUUUUUUUUUUUJA GRAŁA I WYGRAŁA TAKŻE WEŹCIE SKOŃCZIE #!$%@?Ć TE PRZERUCHANE PRZEZ WSZYSTKICH FORMUŁKI
  • Odpowiedz
@TruskawkaNaTorcie: no i se będę odpadal, tylko, że z tym #!$%@? graniem, posiadaniem 20% i 1 strzałem odpadasz mecz później. Zajebisty sukces! Jakaś drużyna doszła chociaż do 1/4 oddając tyle strzałów? Nawet Grecja miała z 10 akcji z Portugalia, ciekawe ile my byśmy mieli, skoro Meksykowi oddawaliśmy piłkę xD kartka więcej i gówno by było a nie awans. Skończcie już walić konia do zwycięskich remisów, stawiając autobus mając możliwość grania
  • Odpowiedz