Wpis z mikrobloga

Hej jestem na redukcji ale ostatnie tygodnie idą mi bardzo ciężko, ciągle jestem głodny czy macie jakieś sposoby leki na zabicie uczucia głodu? Brałem swego czasu modafinil i miał takie działanie, czy idzie w Polsce dostać to gdzieś w normalnej cenie jak dawniej z zagranicy?

#silownia #mikrokoksy #narkotykizawszespoko #modafinil
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Midas6789 mam podobny problem i jakoś rodzę sobie galaretkami zero i nawet 500g ziemniaków w posiłku potreningowym bo wtedy jest najgorzej. Spoko też dodać gęste zupy np. te winiary w proszku, mało kalorii i fajnie się komponują z pos. Przedtreningowym
  • Odpowiedz
Z zion pharma/noweklimaty jest bardzo fajny modafinil w prochu, reklamują się że niby z europejskiego labu, czy prawda to kij tam wie ale działa dużo lepiej niż te indyjskie generyki
  • Odpowiedz
@Midas6789: Głód na redukcji, to rzecz normalna. Natomiast jeżeli głód nie znika po kilku dniach i jest na tyle mocny, że idzie ochujać, to prawdopodobnie micha kuleje. Zanim zaczniesz łykać cokolwiek, to przyjrzałbym się misce.
  • Odpowiedz
@Midas6789: melanotan2, pt141

Dają nudności i nie chce się żreć tyle.

Z mt2 trzeba uważać bo skończysz jak m----n. Pt141 nie daje opalenizny.

Po obu chuć szybuje w niebo. Potrzebna jest bardzo wytrzymała partnerka. W sumie to też może brać
  • Odpowiedz