Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Niestety poznałem w swoim życiu jak konsekwencje pewnych działań mogą mieć opłakane, długofalowe skutki.
Jestem po 30tce, przez lata dwudzieste swojego życia ćpałem, popełniałem różne przestępstwa, byłem typem utracjusza. Wrzuciłem się w błędne koło, które poskutkowało sprawami karnymi ciężkiego kalibru. Aktualnie 4 lata już mam zabrane, jeszcze czeka mnie proces karny, który będzie naprawdę gruby.
Niestety, czuję na własnej skórze, że czasu nie da się cofnąć. To co się stało, to się nie odstanie. Nie mialem czasu być dorosłym. Ominęło mnie dużo w życiu i spotykanie się z rówieśniczkami pokazuje jak peron odjechał.
Wegetacja ma różne oblicza. Można siedzieć w więzieniu, wegetować na rencie czy ćpać opio w ciągach. Ale niestety to destrukcja. Niestety ja się o tym dowiaduje teraz.
Gdy upajam się chemia z kobieta, która szuka partnera, a nie chłopaka. Gdzie nawet jeśli przeszło by to w związek... Zostawię ja sama, gdy dostanę kilkuletni wyrok. I problem jest nie do rozwiązania.
Błędy życiowe mają czasami za duży wpływ . I będzie mi się to odbijać to czkawka do końca życia. A najbardziej boli, że ona akceptuje moja przeszłość.
Z------m swoje życie. Po prostu.

#zwiazki #wyznanie #milosc chyba trochę #przegrywpo30stce

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: teraz tak mówisz, aniołek po prostu, ale gdyby była proza życia, gdybyś się z nią zaczął nudzić, kłócić, to może byś wrócił do wykonywania przestępstw przeciwko zdrowiu i mieniu?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim mnie uderza to, że piszesz, że Ci przykro z powodu konsekwencji swoich czynów. Nigdzie nie napisałeś, że Ci przykro z powodu krzywdy jakiej innym wyrządziłeś. Ale może po prostu przez przypadek o tym nie wspominasz. Nie wykluczam.

Zastanawia mnie tylko co sobie myśli osoba popełniająca przestępstwa, zapewne krzywdząc innych. Napisz coś o tym. Bo ja nie rozumiem.
  • Odpowiedz