Wpis z mikrobloga

Jest tu jakiś ludek z #krakow który szuka auta ale ma problem ze #strefaparkowania ? Jak coś to mam na sprzedaż auto I dorzucam do niego postoj w strefie parkowania A20 w Krakowie na 12 miesięcy. ( ͡ ͜ʖ ͡)
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/citroen-c3-picasso-citroen-c3-picasso-wlasciciel-od-8-lat-nowy-rozrzad-i-sprzeglo-krakow-ID6Gvljs.html?isPreview=1
#sprzedam #samochody #auta #handelsamochodami #krakow #malopolska
wielq - Jest tu jakiś ludek z #krakow który szuka auta ale ma problem ze #strefaparko...

źródło: temp_file2197825168172703826

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@dzieju41 strefa kosztuje około 400 zł chyba za miesiąc, więc x 12 robi się kwota a dla studenta na rok auto spoko opcja wg mnie.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@lucasy nie, tak naprawdę to poza hamulcami co jakis czas to rok temu wymieniłem rozrząd i sprzęgło, w sumie to wydałem z 8 tys więc zakładam że kolejne parę lat powinien śmigać bez większego nakładu. Takto od od kiedy go miałem to bezproblemowy, pali od strzała przy -20 .
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@hrumque żebyś wiedział, służyło mi jako auto do biura które było na kalwaryjskiej. Więc ono bardziej parkowało niż jeździło.
  • Odpowiedz
strefa kosztuje około 400 zł chyba za miesiąc, więc x 12 robi się kwota a dla studenta na rok auto spoko opcja wg mnie.

@wielq: a kawalerka - ile? Postaw to w strefie i wynajmuj studentom, zysk nie podwójny, a x10 ;)
  • Odpowiedz