Aktywne Wpisy

WielkiNos +758
Psiarska juleczka chwali się, że ma groźnego psa, na którego widok ludzie na ulicy się rozstępują.
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill

źródło: temp_file6692615887958856187
Pobierz
Arbuzlele +52
#szkola #edukacja #polska #afera
źródło: 448778184_482449767624760_4361853400480641287_n
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
A ból d--y ma matka,bo... nie ogarnia, że dyplom za cokolwiek jest lepszy niż brak dyplomu i stygmatyzacja przez grupę rówieśniczą.
No chyba, że matka ma taki cel, że od najmłodszych lat gówniak ma się przyzwyczajać, że jest #!$%@?, do niczego się nie nadaje i nic nie osiągnie.
Więc chyba lepiej być marzycielem
Bywasz czasem na zebraniach dzieci w szkołach/przedszkolach? Zawsze znajdzie się kilku rodziców, którzy nie przyjmują krytyki i są gotowi na walkę z nauczycielami i dyrekcją, by udowodnić, że z Brajankiem jest wszystko spoko i że to zawsze wina kolegów albo szkoły.
Ewidentnie dziecko ma problemy edukacyjne a gównoburza madki utwierdza mnie w przekonaniu, że na linii rodzic-szkoła
A skoro szkoła daje takie "dyplomy" - w końcu to nie jedyny z obrzydliwym opisem - to robienie gównoburzy jest konieczne!
@mala_rybka: podobno to Hitler nie wiedział o holocaustcie ;-)
Bez szerszego kontekstu i faktów z obu stron wciąż to wygląda jak gównoburza.
Btw, znam rodziców, którzy po uzyskaniu opinii poradni pedagogicznej zrobili się jeszcze bardziej roszczeniowi niż przedtem, bo na każdym kroku machali opinią. Także ja bym mimo wszystko poczekał z kategorycznymi
Nie, ta opinia brzmi jak prosto z uwag szkolnych, pisanych przez nauczyciela. A niezależnie od tego czy nauczyciele lub inni uczniowie lubią dziecko albo jej/jego rodziców, taki dyplom jest krzywdzący i potencjalnie traumatyzujacy dla dziecka, które i tak pewnie wie, że odstaje. A to że są na tym podpisy dwóch pedagogów to już k---a wisienka
@talmudyczny_triumfalizm Nauczycielka jak nauczycielka ale tam się dyrektor podpisał.
Po drugie, trzeba było interesować się swoim dzieckiem, nie szukać problemu w nauczycielach.
@jan-banas: i pierwsze i drugie nie na temat.
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: IMG_4257
Pobierz