Aktywne Wpisy
ZubrZPuszki +403
#pieseczkizprzypadku #pies Ja tu tylko się pochwalić. Mój pierwszy pies w życiu. Poznajcie Borysa (。◕‿‿◕。)

źródło: 1000033373
Pobierz
Mr_Rampage +179
Pamiętajcie: albo grubo albo wcale. Najwidoczniej taka myśl przyświecała pewnemu 17-latkowi, który pomimo braku uprawnień postanowił dziś poszaleć na ulicach Poznania. Chwilę później wylogował się z tego świata. Dwoje pasażerów przewieziono do szpitala. Tyle dobrego, że nikt tym chodnikiem nie szedł.
#poznan #wypadek #motoryzacja #polskiedrogi #stopcham
#poznan #wypadek #motoryzacja #polskiedrogi #stopcham

źródło: Projekt bez nazwy (3)
Pobierz
#motoryzacja #rower
Wybrałem go na podstawie testów, opisów użytkowników i weryfikacji mechanizmów (np. sposób zapinania na hak). Widać analiza nawet mi wyszła bo sprawuje mi się świetnie od kilku lat. Jedyne czego mi brakuje to możliwość złożenia go, ale jak kupowałem to nie było takich bajerów (ta opcja aktualnie dostępna jest w aguri
@Nurbon: jeśli chodzi ci o ten pałąk który trzyma rowery w pionie to na płasko zawsze się składał. Ale sama platforma jest już jednolita i mi np. nie mieści się do bagażnika samochodu. A kraba bym wpakował.
@Nurbon: no i to nawet sporo. Zabrałem swoje rowery min.do Pizy, 1400 km. w jedną
@Nurbon: nie koniecznie musisz. W 99% przypadków nie ma takiej potrzeby żeby chować platformę do bagażnika. Ale czasem ułatwia to kwestię poszukiwania parkingu. We Włoszech np. jest strasznie ciasno i zazwyczaj trudno zostawić gdzieś auto z zapiętą platformą.