Wpis z mikrobloga

• 18
@Mirkwood: dokładnie tak stary :D on stawia się z pozycji prosa, a już wczoraj latały full gameplaye z dlc, nawet na polskim yt były filmiki z ubicia tego bossa, ale chłop żyje w bańce, wypowiada się jak specjalista i w sumie przez swoich fanów jest w tym utwierdzany. Pomijam to, że większość jego społeczności przejmuje to podejście do gier, a sami by nawet ds1 nie ukończyli :D
  • Odpowiedz
@Kar98k: Wulgaryzmy co drugie słowo, wyzywanie innych, a za chwilę przełączenie się na intelektualistę, który używa mądrych słówek i potem jego widzowie to powtarzają na streamie czy w komentarzach u innych twórców. Np: Okno Overtona, ględził i ględził o tym i to podłapali.

W ogóle rozbawiło mnie jak mówił o ludziach na YT czy TikToku, że im trzeba np: w recenzji takiego Eldena, mówić co mają myśleć, bo bez tego
  • Odpowiedz
@Kar98k: No ale większość filmikow jest z npcami i summonami, też warto dodać że ludzie nawet z pomocą prochów i innych graczy mają problem przejść bossów początkowych, przesadzone to wszystko
  • Odpowiedz
@nicky57: jakby było za łatwo to ludzie by jęczeli, że za łatwo xd Ja wolę jak jest jak jest, @Mirkwood a kiszak to malkontent i pajac co p------i byle co pod publiczke i chciałby być polskim asmongoldem ale mu nie wychodzi xD
  • Odpowiedz
A i tak rzesza jego wiernych przygłupów przyklaskuje i podnieca się, że mogą być częścią tej wspaniałej społeczności. Sekta.

@Mirkwood: Trochę tak nie jest, kiszak po prostu zbanował wszystkich ludzi którzy się z nim nie zgadzają, ja dostałem bana, widziałem na czacie co się działo jak ludzie się z nim nie zgadzają - ustawianie że pisać mogą tylko wspierający i tak dalej.

Tego na nagraniach nie widać, ale jak się
  • Odpowiedz
@Mirkwood: On generalnie "prostuje" ludzi najjglupszych ktorych latwo sprostować a reszte bardziej lub mniej ale po cichu sobie banuje xd

Po prostu reaguje dużą agresją jak ludzie się z nim nie zgadzają, bardzo się boi opinii innych chociaż udaje, że ma ją w dupie i jest mega wrażliwy na swoim punkcie. Przez co bardzo łatwo go trollować bo szybko wpada w szał "dla kontentu".

Zalu nie mam do samego kiszaka
  • Odpowiedz
  • 1
@Mirkwood: zgadza się, dodatkowo bawi mnie jak on sam wysoko stawia się w drabinie gamingowej. To tak jakby piłkarz średniego klubu Ekstraklasy wyśmiewał wszystkich grających w niższych ligach i niedzielnych graczy na orliku samemu będąc pastuchem w porównaniu do topowych graczy Premier League. Okej, jesteś na wyższym poziomie, profesjonalnym piłkarzem tak jak tamci z PL, ale w życiu nawet byle klub z dołu tabeli angielskiej ligi na ciebie nie splunie.
  • Odpowiedz