Aktywne Wpisy

MonazoPL +107
Bonżur przyjaciele!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
źródło: santander 1060
Pobierz
mattttx +205
źródło: 1000002501
Pobierz

Wciąż żyję :3 Znaczy, umarłem jakoś szybko po moim poprzednim wpisie, ale od razu zacząłem od nowa i od tamtej pory żyję se. Ustawienia dokładnie takie same, tylko wycofuję się z bana na nieświeże jedzenie, bo szkoda marnować w sumie, a i tak roleplayowo mi pasuje bardziej.
Standardowo będę se mieszkać w tym dużym domu na zachód od west point, spodobało mi się tam i teraz chyba za każdym razem tam koczuję. Może kiedyś to zmienię, bo generalnie miejscówka jest bardzo łatwa, nie ma tu zombiaków ani nic, bardzo czilowo i właściwie mógłbym stąd nie wychodzić i bym przeżył pewnie, bo jest woda, są ryby, jest farma... Myślę, że nawet bez prądu bym tu przeżył ile bym chciał, tylko wtedy lodówki/zamrażarki szkoda, bo to bardzo ułatwia życie i pozwala gromadzić jedzonko na zapas. Może jakbym się przerzucił na dietę ziemniaczaną, to bym tak tego nie odczuł, bo ziemniory mogą długo leżeć.
No ale to nudy, nie chcę tak grać, dlatego będę robić wypady na miasto, lootowanie jest fajne. A kiedyś może spróbuję zrobić nomad playthrough, czyli bez robienia żadnej stałej bazy, ciągle w ruchu, spanie w aucie albo pod gołym niebem, itp.
Nie umyłem się do zdjęcia, sorki.
źródło: 523331112
Pobierz