Aktywne Wpisy
lubiejescfrytki +47
Mija mi kolejny miesiąc na bezrobociu. Wstyd mi, że mam ponad 30 lat i nie pracuję, tylko pobieram zasiłek. Boję się iść do pracy. W żadnej nie miałam łatwo na początku i obawiam się powtórki z przeszłości. Mam w sobie coś, co zniechęca do mnie ludzi, dopiero gdy dłużej pracowałam, zaczynali mnie lubić. Wciąż mam w głowie takie sytuacje z przeszłości, że nikt nie chciał mnie szkolić, albo denerwował się, bo czegoś
wfyokyga +15
Hehe bo wiecie
Przyszedłem tylko po to żeby pochwalić się nowym nabytkiem. Lata temu jeździłem góralem - stary i brzydki magnum. Wczoraj odebrałem nowa kolarke, która od początku do końca była stworzona wg. mojego widzi mi się.
Cieszę się fest!
#rower #kolarstwo
https://kultbikes.pl/projects/aurum-magma
@drogba90 Całość nie przekroczyła 40k
Ale magma ogólnie ładna. Próbowałeś czarnych koszyków na bidony? I całych czarnych gum?
@Last_Viking: To butikowa marka, u Balenciagu czy Gucci ciuchy bez ich znaczka kosztowałyby 1/10 ceny
@Zabi96: rozumiem, czyli rower kolekcjonerski ;-)
@Last_Viking nie.
@Zabi96 butikowa to jest festka, ten rower masz dostępny od ręki u kilku dystrybutorów, a mówimy tu tylko o polsce...
Też mam dość drogi rower MTB, bo katalogowo golas 30k, ale tam to przynajmniej wiem za co zapłaciłem.
@Desmosedici: No i co w związku z tym? Po Gucci czy Valentino też każdy musi latać do Włoch bo dostępność w polskich sklepach z automatu zrównuje je z Zarą? xD