Wpis z mikrobloga

Cześć!

Przyszedłem tylko po to żeby pochwalić się nowym nabytkiem. Lata temu jeździłem góralem - stary i brzydki magnum. Wczoraj odebrałem nowa kolarke, która od początku do końca była stworzona wg. mojego widzi mi się.

Cieszę się fest!

#rower #kolarstwo
BashBourne - Cześć!

Przyszedłem tylko po to żeby pochwalić się nowym nabytkiem. Lata...

źródło: DSC06011

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Last_Viking: Tak, chińczyk sklada malutkimi paluszkami włókna karbonu, a Contador z Basso liczą banknoty. W dzisiejszych czasach nawet rapha już jest passe i dla plebsu.
@Last_Viking nie.
@Zabi96 butikowa to jest festka, ten rower masz dostępny od ręki u kilku dystrybutorów, a mówimy tu tylko o polsce...
  • Odpowiedz
  • 3
@Last_Viking: Gdzie dla jednych jest kres, dla innych dopiero początek. Ten rower to spełnienie marzeń, na które mogłem sobie pozwolić. Pewnie mogłem kupić coś tańszego, ale czy marzenia nie są po to, żeby je spełniać?
  • Odpowiedz
@BashBourne: nie zaglądam nikomu do portfela i nic mi do tego na co wydaje swoje pieniądze. Zaskoczony jestem tylko ceną, bo ten rower to nic specjalnego.

Też mam dość drogi rower MTB, bo katalogowo golas 30k, ale tam to przynajmniej wiem za co zapłaciłem.
  • Odpowiedz
@Zabi96 butikowa to jest festka, ten rower masz dostępny od ręki u kilku dystrybutorów, a mówimy tu tylko o polsce...

@Desmosedici: No i co w związku z tym? Po Gucci czy Valentino też każdy musi latać do Włoch bo dostępność w polskich sklepach z automatu zrównuje je z Zarą? xD
  • Odpowiedz