Aktywne Wpisy
Ketoprofen +20
Ile razy bym nie próbowała, to nigdy nie pogodzę się z tym, że nie jestem ładna. Po prostu.
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
yourgrandma +22
#wykopoweprzeboje
Następną kategorią plebiscytu są piosenki z czołówek seriali. W komentarzach podawajcie swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Następną kategorią plebiscytu są piosenki z czołówek seriali. W komentarzach podawajcie swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski
Teraz jak gdzieś widzę fajnie wyglądające Lego to po prostu oglądam na YT jak ktoś opowiada o tym zestawie i pokazuje z każdej strony i to mi wystarcza, bo nie widzę sensu zagracać sobie
@Defined: i juz wiem, ze z inteligentem nie piszę :) Juz mega niemodne? :)
jeszcze w dodatku falszywy rozowy pasek
@Demoliton_hammer: n-------i, prostytutki, a-----l. Takie tam męskie sprawy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Defined: No tak, bo DOROSŁEMU nie przystoi bawić się klockami (nawet jakimiś Techniksami stworzonymi dla nich). Tak samo jak nie przystoi grać w gry, sklejać modeli czy puzzli.
Dorosły chłop powinien pracować, zajmować się domem a jedyną rozrywką mogą być pracę w ogrodzie lub oglądanie meczu w TV.
@Defined: rozumiem, że farbki do malowania sobie ryja za kilka... dziesiąt lub set złotych za jedną farbkę to o wiele dojrzalszy zakup xD
@Defined:
Komentarz usunięty przez moderatora
@Demoliton_hammer: Wycieczki i kolacje dla krulewny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Strigiformesman: xd klocki to układają 5 letnie dzieci. Taki sojak od Lego pewnie by się męczył z meblami bo nie byłby w stanie wbić kołka albo męczył
@Defined: a co mnie to g---o interesuje? Niech robi co chce.
@Quzin: a nawet jeśli to co z tego?
@Quzin: w bloku na 40-50 metrach to se możesz pomajsterkować, chyba palcem w nosie
Facet jak znajdzie sobie na coś zajawkę, to się tym cieszy, wkłada w to swoją energię. Lego można porównać do szukania skarbu, podążasz za mapą, aż wszystko układa się w całość. Krok po kroku, z niczego powstaje coś dużego.
A kobiety klasyk, dobry film, dobra książka i podróże małe i duże (sąsiedni powiat,