Wpis z mikrobloga

#p0lka #incel #przegryw #przegrywpo30tce #blackpill

43-letnia Weronika Książkiewicz szczęśliwą mężatką. Jej wybrankiem jest izraelski biznesmen.

Heskel Nathaniel urodził się w 1962 roku w Izraelu. Studiował zarządzanie oraz administrację w biznesie w Londynie. W 1992 roku przyjechał do Berlina, gdzie działa jako przedsiębiorca i dyrektor w branży nieruchomości. Z polską aktorką poznali się wiele lat później. Ślub wzięli jesienią ubiegłego roku. Do tej pory była to ich tajemnica. Więcej o samej ceremonii dowiedzieliśmy się z programu "Ewa i jej goście" w TVP 3.

-Normalnie nie dzielę się takimi zdjęciami, ale miłość w czasach zarazy jest naprawdę trudna. Próbuję zachować spokój, ale trochę już wariuję i chodzę po ścianach. Krótko mówiąc, strasznie tęsknię. HEZI, you are my treasure, I miss you so much.... Naprawdę mi odbiło, że coś takiego wstawiłam. Czy jest tu ktoś, kto też został tak rozdzielony? Jest to bardzo ciężkie, ale wierzę w to, że to, co się teraz dzieje, połączy nas na wieki. Nigdy o tym głośno nie mówiłam oficjalnie. Nikt nie wie. Jestem szczęśliwą mężatką. Stało się to całkiem niedawno. We wrześniu mieliśmy pierwszy ślub - taką ceremonię duchową. A teraz w marcu cywilną, w dniu moich urodzin, 21 marca. Także już jestem po dwóch ślubach i nikt nie wiedział. Ludzie uszanowali moją prywatność, bo byłam na planie dużego serialu, ślub był w Izraelu. Na szczęście zdążyliśmy bezpiecznie wrócić do Polski, zanim wybuchła wojna. Na planie wszyscy wiedzieli, ale uszanowali to (...) Po czterdziestce spotkałam miłość swojego życia - dodała.

Jak widać, nawet p0lka dawno po ścianie może złowić niezłego faceta i to jeszcze kasiastego. C!psko jednak nie ma daty ważności - muszę zburzyć wasz światopogląd, że starsza kobieta zacznie obniżać wymagania i w końcu wykopek z@rucha... To nigdy się wydarzy :))) A 62 latek z Izraela i tak wygląda lepiej niż większość 30-letnich Janków w Polandii xD Nie wiem czy się śmiać czy płakać xD
WyzwolonaPodrozniczka - #p0lka #incel #przegryw #przegrywpo30tce #blackpill

43-letni...

źródło: 52125120

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wystarczy, że najechała konkurencja z Ukrainy. A sytuacja większości p0lusów i tak nie uległa zmianie :))))

@WyzwolonaPodrozniczka: Bo to nie typ imigrantek, które by to odmieniły.
Chodzi mi konkretnie o imigracje z poza Europy, biały facet jak poleci do afryki czy gdzieś to tam sam dostaje zapytania na wyjście gdzieś itp. Zupełnie inny świat, obecny w USA i Kanadzie dzisiaj. Tam nie ma takich przegrywów w USA jak w Polsce,
  • Odpowiedz