Wpis z mikrobloga

@emigrujse: Co z tym ma współnego ma Koalicja Obywatelska że jest tam jej logo, skoro przepisy były wprowadzone za PiS oraz prokuratorem wojskowym jest ziobrowy nominat którego nie da sie uwalić bez zgody Dudy?
  • Odpowiedz
@Kielek96: tyle samo ma wspólnego, co afera wizowa pisu, ale teraz zamiast sprzątać i naprawiać to się wolą jedni z drugimi przekrzykiwać i dalej polaryzować społeczeństwo. Wcale nie jesteśmy w największym zagrożeniu od lat, wcale nie ma wojny hybrydowej i informacyjnej. Wcale nie idą znaczące wybory w USA, wcale nie ma wojny tuż za naszą wschodnią granicą, wcale nie ma mnóstwa uchybień w służbach, wcale nie ma sędziego, który s--------ł
  • Odpowiedz
@aki_
Się rozpisałeś, a śmierdzi symetryzmem na kilometr.
Ale OK. Podaj nazwisko polityka KO, który naciskał żołnierzy Żandarmerii Wojskowej aby zaaresztowali kogoś.
Co więcej, podaj nazwisko polityka który naciskał żołnierzy aby zgłosili sprawę.

Rozwala mnie to, że prawdopodobnie Koalicja (13 grudnia HEHE) pozwoliła na gorszy wynik wyborczy aby nie wyszło, że mamy debili żołnierzy. Bo coraz więcej wskazuje, że oskarzeni nie tylko strzelali w kierunku imigrantow znajdujących się za
  • Odpowiedz
@ipkis123: gdzie ja napisałem takie tezy, żebym musiał ich teraz bronić? xD

Dla mnie może śmierdzieć symetryzmem czy czym tam chcesz - jak się umyjesz to z pewnością pomoże. Napisałem, że fatalne jest obrzucanie się błotem w sytuacji poważnych zagrożeń i twoja odpowiedź jest przykładem tego, co zrobili z wyborców politycy. Czy naprawdę w momencie, w jakim się znajdujemy, dobrym pomysłem jest dalsze szczucie na siebie Polaków, ciągłe pisanie o
  • Odpowiedz
Co z tym ma współnego ma Koalicja Obywatelska że jest tam jej logo, skoro przepisy były wprowadzone za PiS oraz prokuratorem wojskowym jest ziobrowy nominat którego nie da sie uwalić bez zgody Dudy?

@Kielek96: PiS nie rządzi od miesięcy, tabletki dzień po dało się przepchnąć niemal natychmiast, ale ważnych spraw się nie da bo większościowa koalicja nie może xD
  • Odpowiedz