Aktywne Wpisy

ciekawehistorie +2160
Dzień dobry,
Nazywam się Tomasz Czukiewski. Jestem dziennikarzem i autorem kanału historyczno - społecznego: CiekaweHistorie
Nigdy nie robiłem q&a a jeśli je robić to w miejscu gdzie wszystko się zaczęło. Prawie dokładnie pięć lat temu (styczeń 2018) dzięki wykopowi mój pierwszy film "Głos Hitlera" zdobył duży zasięg, co dało mi niezbędną motywację do robienia następnych filmów.
Jutro
Nazywam się Tomasz Czukiewski. Jestem dziennikarzem i autorem kanału historyczno - społecznego: CiekaweHistorie
Nigdy nie robiłem q&a a jeśli je robić to w miejscu gdzie wszystko się zaczęło. Prawie dokładnie pięć lat temu (styczeń 2018) dzięki wykopowi mój pierwszy film "Głos Hitlera" zdobył duży zasięg, co dało mi niezbędną motywację do robienia następnych filmów.
Jutro

źródło: Fmr4UWwXwAIRETC
Pobierz
GlenGlen12 +14
Czy to wstyd jeździć 18 letnim hatchbackiem w 2025 roku?
Jeżdżę tym złomem od 2016 kiedy tylko zdałem prawko, później go odkupiłem za 5k (dalej tyle kosztuje xD) dla siebie w 2020 (od 2007 roku jest w rodzinie) i tak jeżdżę nie zważając na nic i wydając kase tylko na eksploatacje, no ale jak widzę, że w #warszawa 70% aut w tej chwili to 30k+ to mnie zaczyna ściskać, że
Jeżdżę tym złomem od 2016 kiedy tylko zdałem prawko, później go odkupiłem za 5k (dalej tyle kosztuje xD) dla siebie w 2020 (od 2007 roku jest w rodzinie) i tak jeżdżę nie zważając na nic i wydając kase tylko na eksploatacje, no ale jak widzę, że w #warszawa 70% aut w tej chwili to 30k+ to mnie zaczyna ściskać, że
#polityka #kanalzero #mazurek #bekazpisu #4konserwy #neuropa #imigranci #kanalzero #sejm
źródło: 2024-06-20 12.36.26
PobierzSię rozpisałeś, a śmierdzi symetryzmem na kilometr.
Ale OK. Podaj nazwisko polityka KO, który naciskał żołnierzy Żandarmerii Wojskowej aby zaaresztowali kogoś.
Co więcej, podaj nazwisko polityka który naciskał żołnierzy aby zgłosili sprawę.
Rozwala mnie to, że prawdopodobnie Koalicja (13 grudnia HEHE) pozwoliła na gorszy wynik wyborczy aby nie wyszło, że mamy debili żołnierzy. Bo coraz więcej wskazuje, że oskarzeni nie tylko strzelali w kierunku imigrantow znajdujących się za
Dla mnie może śmierdzieć symetryzmem czy czym tam chcesz - jak się umyjesz to z pewnością pomoże. Napisałem, że fatalne jest obrzucanie się błotem w sytuacji poważnych zagrożeń i twoja odpowiedź jest przykładem tego, co zrobili z wyborców politycy. Czy naprawdę w momencie, w jakim się znajdujemy, dobrym pomysłem jest dalsze szczucie na siebie Polaków, ciągłe pisanie o
https://x.com/Bechatka/status/1803331605420761583
@Kielek96: PiS nie rządzi od miesięcy, tabletki dzień po dało się przepchnąć niemal natychmiast, ale ważnych spraw się nie da bo większościowa koalicja nie może xD