Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +268

dream_big +2
Dlaczego mężczyźni chcą mieć dzieci? Tym bardziej w tych niestabilnych czasach obecnie gdzie miliarderzy są wściekli, że nie produkuje się nowych niewolników do ich fabryk jak m.in. Elon Musk kiedyś wspomniał.
Po co brać czujące stworzenie na ten świat gdzie tak ciężko jest nam obecnie żyć? Ja się pytam. Mimo to wielu mężczyzn na aplikacjach randkowych dają, że chcą kiedyś mieć. Kobieta bierze i tak większość obowiązków co może dla nich być
Po co brać czujące stworzenie na ten świat gdzie tak ciężko jest nam obecnie żyć? Ja się pytam. Mimo to wielu mężczyzn na aplikacjach randkowych dają, że chcą kiedyś mieć. Kobieta bierze i tak większość obowiązków co może dla nich być
Mam pomysł, skoro #rozowepaski chcą tylko lepszych i wykształconych i lepiej zarabiających od siebie, to idźmy wszyscy na studia, wszyscy miejmy conajmniej magistra, dzięki temu nikt nie będzie chciał być niebieskim kołnierzykiem i pracować poniżej swoich kwalifikacji i wykształcenia. Dzięki temu nie będzie miał kto: wywozić śmieci, wywozić szamba, łatać dróg, sprzątać ulic, wystawiać towaru na półki w sklepach, dostarczać tego towaru do sklepów, budować itd. itd. Fajnie będzie co nie?
#demografia #niepopularnaopinia #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@laeticia: ale co mi się uda?
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: Już tak się dzieje, nowi pracownicy to głównie imigranci, a wśród Polaków podejmujących się tych zajęć jest nadreprezentacja tych z wszelkiej maści problemami jak np. alkoholizm.
@mirko_anonim: Trzeba spełnić warunki, żeby dostać zasiłek dla bezrobotnych, nie trwa on wiecznie i jest bardzo niski, nawet na opłaty nie wystarczy.
W moim środowisku jakoś pracownicy fizyczni mają żony i dzieci, częściej ci wykształceni nie mają, bo studia i kariera zawodowa pochłania dużo czasu. Może i chcieliby kogoś mieć, ale nie potrafią zagadać, za dużo analizują, często też mają pewne wymagania i
@laeticia: aaa o to chodzi, luzik, mam już dawno skończone. :)
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Jak ktoś mnie będzie zmuszał do pracy typu śmieciarza albo budowlaniec to wyjdę na ulicę, utnę parę losowych głów na żywca maczetą i idę pierdzieć na pryczy a wy mnie utrzymujecie xD
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
@zbrodnia_i_kawa: no, ale żadnego na męża byś nie chciała.
─────────────────────
@urodzajnaziemia: ale co zrobisz jak faceci nagle przestaną chcieć być robolami? Zmusisz ich?
─────────────────────
Dziewczyny masowo wyjeżdżają do kilku wielkich miast lub zagranicę.
Nawet jeśli wszyscy mężczyźni zrobią studia i będą zarabiać 30k, nic to nie zmieni.
Zwyczajnie nie ma wolnych dziewczyn które by się z nimi związały, bo prawie każda normalna dziewczyna do 30rż ma męża i dziecko, a połowa chłopów w Polsce jest wolna.
Jeszcze można nadmienić, iż do związku długoterminowego takie kryteria